Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NOVA GLOBALNA DIKTATURA JE EUROPSKA UNIJA



Semiramida je božica, koja se sad predstavlja u liku "Marije". Kruna od dvanaest zvjezdica oko glave, je simbol vijenaca besmrtnosti. Kip, Semiramide nalazi se ispred europskoga parlamenta (vlade moći) u Strazburgu. Ona jaši na Biku Nimrodu, i simbolizira moć.

Za-pitajte se zašto je; gola žena koja jaši na biku simbol Europske unije?! U Bibliji pleme Kaldejaca su današnji Rimljani, koji žive u Italiji, odnosno u Vatikanu u sjedištu Pape. Očito je da iza podizanja "nove Babilonske kule", stoji drevna loza, koja je preživjela pustošenje. Oni su se infiltrirali u "Vladu Europske unije, danas u tajnosti sa Rimo-katoličkom crkvom.

Ova godina 2017., je nova faza - novoga svjetskoga poretka. Europska unija treba da bude uređena prema svim vrastama "gatanja i vračanja", i prema astrologiji i tarotu. Zato su pustili na televizijske programe te nemani da prave smutnju među ljudima.

I oni EU zovu super uređene države, a Velika Britanija je odlučila da izađe iz toga pakla. Mi bi se trebali oterasiti "naših loših vladara" u Hrvatskoj, i istupiti iz te Babilonske smutiteljice. Jer, to je kretanje prema sve većoj centralizaciji vlasti. Ljude su ulovili na foru*, kako je to kretanje slobodne trgovine, bez granica...

Što je zapravo EU? Nekada su ljudi živjeli u plemenima, i sad o sudbini plemena "nacija" treba da odlučuju glavni šefovi i vođe. Zatim se je pojavio pokret koji je "kao evanđelje" pripovijedao ujedinjenje plemena, a to su u biti bili sve američki ciljevi. Plan za "čistu energiju", počeo je u Lisabonu.

Nije slučajnost što je u SAD-u došao za predsjednika Donald Trump, koji je počeo raditi "barikade" i "zidove", i ukinuo teoriju "urote" o kineskoj varki o "globalnom zagrijavanju" Zemlje. Sve je ovo predznak za treći svjetski rat koji je počeo na bliskom istoku, a završiti će na Balkanu.


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 10. Travnja 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3627.


Post je objavljen 10.04.2017. u 10:37 sati.