Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Duhovne nadogradnje

ČETIRI TISUĆE KVADRATA – U Vepricu niče dom sa 40 soba za hodočasnike

"Novi dom za duhovne vježbe građen je prema UPU Vepric, investitor je Splitsko-makarska nadbiskupija, radove izvodi tvrtka Lavčević Split, a riječ je o rekonstrukciji-dogradnji, nadogradnji postojeće stambene građevine i promjeni namjene u objekt sa smještajnim kapacitetima."
Jer duh naprosto zahtijeva puno prostora za svoju anaboličku steroidnost. Pa još k tome i za sve one sprave, strunjače, utege i slične soulbuilderske alatke (a kako materijali / materijalno u duhovnim napuhanama nisu presudni, što onda ne bi bili i skupocjeni / skupo?).

"Kako kaže upravitelj svetišta, korištenje svih soba u Vepricu će se naplaćivati. -Sobe će se hodočasnicima naplaćivati kao i u svim svjetskim crkvenim institucijama jer i mi plaćamo potrošnju vode i struje, jednako kao i smještaj kada hodočastimo u razna svetišta i to je posve normalno, kazao je don Mijo Šurlin dodavši da će se zbog nove građevine, izmjestiti trasa križnog puta. Naime, trasa križnog puta donedavno je obuhvaćala prolaz pored stare kuće na čijem je mjestu sada nova građevina.

Međutim, kako kaže don Mijo Šurlin, nije lijepo da križni put prolazi nekome ispod prozora pa će trasa sada biti od gornjeg mostića pored stare kuće i cestom kojom ide procesija prema istoku u šumu, umjesto prema zapadu zbog čega se sada rade postaje križnog puta."
Učite se turistički djelatnici, vama sezona 2-3 mjeseca, profesionalcima 2-3 tisućice godina, non-stop.


Post je objavljen 07.04.2017. u 20:30 sati.