Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

KOMBI ZA NOVE VATROGASNE POBJEDE

VUKOVINA

Nakon 15 godina mlade vatrogasne nade Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vukovina ponovno imaju kombi vozilo s kojim će bezbrižno moći na vatrogasna natjecanja.
Image and video hosting by TinyPic
Uoči godišnje skupštine DVD-a Vukovina u subotu, 11. ožujka, članovima su uručeni ključevi kombi vozila. Ključeve je gradonačelnik Dražen Barišić predao predsjedniku Vatrogasne zajednice Daliboru Mrakovčiću, koji je ispred VZ GVG-a ključeve predao svom zapovjedniku Mariju Matkoviću i voditelju mladeži Mariju Hađaviru koji je odmah pred okupljenima upalio vozilo i sirenu kako bi se uvjerili da je sve kako treba.

Ključevi su predani DVD-u uz dobre želje, da što manje služi za odlazak na intervencije, a što više na vatrogasna natjecanja. Uslijedio je blagoslov vozila i svih okupljenih vatrogasaca koji je izmolio župnik vlč. Đuro Sabolek, nakon čega je otpočela vatrogasna skupština. -Nakon 15 godina kombi DVD Vukovina dobilo je kombi vozilo koje nam je nedostajalo ponajviše radi odlaska mladeži na natjecanja. Prije 15 godina smo imali stari kombi i ovo će itekako koristiti cijelom društvu- rekao nam je predsjednik DVD-a Dalibor Mrakovčić. Vukovinske vatrogasce i u sljedeće četiri godine predvodit će isto vodstvo, a ove godine namjeravaju dovršiti još preostale radove na Vatrogasnom domu. -Ključni plan je staviti centralno grijanje u vatrogasni dom, promijeniti vrata na domu, a stara vatrogasna kola koja su u našem društvu više od 120 godina namjeravamo izložiti ispred Vatrogasnog doma, ali kako bi bila zaštićena od mogućih oštećenja, a opet vidljiva na ponos naših vatrogasaca i tradicije vatrogastva u našem selu – rekao nam je Mrakovčić.….vg danas

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 13.03.2017. u 14:52 sati.