Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretica

Marketing

Uz Dan žena

Svi ste vjerojatno čuli za najnoviji slučaj zlostavljanja žene u Karlovcu. Muž ju je nekoliko puta izbo nožem naočigled djece, u autu, na parkiralištu tržnice...
Komentari po portalima - očekivani a oni uživo - užasavajući! Kaže starija 'gospođa', očito susjeda nesretnog para ovako: ' a kaj ćete, grozno, on je po cijele dane radil u šumi, mučil se, ona je bila doma i onda je otišla u Biograd i tam našla nekog, ostavila je jadnika, sad se vratila i ....'
Uglavnom, ona skoro pa opravdava 'nesretnog jadnika'. Po svemu sudeći, to je i mišljenje cijelog sela. I još su komentirali 'kako on nikad nije pio'.
A ja si mislim kako ovo sigurno nije bilo prvi put da su se posvađali, kako ju nije prvi put napao, istukao, maltretirao...(jer, znala sam muškarca koji je imao nekoliko žena i nekoliko ljubavnica i puno djece sa svima njima, rekao je: 'ženu je najteže udariti prvi put, poslije to postane normalno.)
Ali, on se mučil i radil, ona je bila doma, ona je kurva a on je, eto, izgubio živce! I sve će se to ponavljati bez obzira na zakone (koji su loši, to znamo) sve dok su u našim glavama zlostavljane žene 'kurve, lijenčine, alapače koje ne znaju šutjeti', sve dok ne budemo mušku djecu odgajali da poštuju žene, da žene nisu 'drugotne'! NISU!

Post je objavljen 12.03.2017. u 06:26 sati.