Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

DVD VIRJE ODRŽALO 139. REDOVNO-IZVJEŠTAJNO IZBORNU SKUPŠTINU

VIRJE
Piše: Saša Gregar

5. ožujka 2017. godine s početkom u 14 sati započela je 139. redovna izvještajno izborna skupština u prostorijama DVD-a Virje. Skupštini su nazočili: župan Darko Koren, načelnik Općine Virje Mirko Perok predsjednik Vatrogasne zajednice KKŽ-a Ivan Matosović, dopredsjednici Ivan Golubić i Goran Matoničkin, predsjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko podravske županije Željko Palković, predsjednik Savjeta vatrogasne mladeži KKŽ Nikola Sočev, zamjenik zapovjednika JVP-a Đurđevac Marijan Kicivoj, predsjednica Požarnog područja Đurđevac Marijana Đođ, velečasni Pepek, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, ravnateljica OŠ prof. Franje Viktora Šignjara Virje Marica Cik Adaković, predstavnik tvrtke Vatropromet Ante Milišić, predstavnik tvrtke Mi Star Hrvoje Šafranko te brojne udruge s područja Općine Virje.
Image and video hosting by TinyPic
Skupštini je nazočilo tridesetak društava sa šireg područja Republike Hrvatske. Skupštinu je otvorio predsjednik Drago Hatadi, tajnik Velimir Sobota iznio je izvješće o radu društva u kojem je istaknuo brojne aktivnosti društva od osposobljavanja, specijalnosti, nastupa na Državnom vatrogasnom natjecanju u Puli, provođenje preventivno prezentacijskih programa kao i raznih taktičkih vježbi, organizaciji 6. Martinjskog kupa Dušana Koščića, sudjelovanje u Martinjskim danima Općine Virje. Financijski plan pročitala je blagajnica Štefica Baruškin, Mirko Peršinović izvješće nadzornog odbora, dok je voditelj glazbene sekcije Željko Brodarić pročitao izvješče o radu limene glazbe te se pohvalio brojnim nastupima kao i prisustvovanjem na županijskoj i državnoj smotri puhačkih orkestara, nastupom na 2. Jazz festivalu u Koprivnici, nastupom na Božićno – novogodišnjem koncertu, te nastupima u svim manifestacijama Općine Virje. U planu je limene glazbe organizirati samostalni cjelovečernji koncert u sklopu Martinjskih dana Općine Virje kao i nastup na županijskoj i državnoj smotri puhačkih orkestara.
Image and video hosting by TinyPic
Nakon razrješnice staroga rukovodstva odabrano je novo staro rukovodstvo društva u sastavu: Drago Hatadi za predsjednika, Goran Matoničkin za zamjenika predsjednika, Saša Gregar za zapovjednika, Mladen Jakopović za zamjenika zapovjednika, Štefica Baruškin za blagajnicu, Velimir Sobota za tajnika društva. Plan rada i financijski plan za 2017. godinu iznio je zapovjednik društva Saša Gregar te istaknuo javljanje na strukturne fondove Europske unije, nastup na natjecanju PP Đurđevac, nastup na županijskom vatrogasnom natjecanju, kao i svim ostalim natjecanjima, organizaciju 7. Martinjskog kupa Dušana Koščića, razna osposobljavanja i usavršavanja članstva, nabavku potrebne opreme, provođenje raznih vježbi te suradnju sa dobrovoljnim kao i profesionalnim postrojbama. Skup su pozdravili te zaželjeli sreću u daljnjem radu brojni gosti prijateljskih društava. Tako je župan Darko Koren ponosno istaknuo da je DVD Virje zasigurno najbolje vatrogasno društvo naše županije kao i šire sa svojim sadržajima i aktivnostima.

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 10.03.2017. u 11:50 sati.