Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Kako sagorjeti nagomilane masti na tijelu? (1.dio) moga SAVJETA



SAMO MRTVAC ILI BOLESTAN ČOVJEK NEMA NIKAKVE NA SEBI MIŠIĆE !

Nalazimo se u doba obilne prehrane, u 21. stoljeću kada se puno jede svakakvoga ne kvalitetnoga mesa... Ako čovjek ili žena hoće sa sebe skinuti masne naslage, za to je potrebna samo disciplina i volja... Znači treba imati karakter i odlučnost, da se krene takvim putem. Oni koji stvarno žele skinuti sa sebe višak kilograma, neka poslušaju moj svijet o dijeti.

Na, taj način prehrane biti će puno mlađi i pokretljivi u svemu... Za doručak, odnosno za prije podne uzmete se obrok od ugljikohidrata; skuhate rižu i poslije kada se riža ohladi, uzmete rižu u jednu posudu ili tanjur, i složite se jedan obrok. Pomiješate rižu sa izrezane i zgnječene dvije-tri banane. Poslije podne možete se skuhati dva-tri jaja, ili pojedete malo bijeloga mesa.

Normalno, uz ove obroke se možete ubaciti voće i povrće... Od pića dolazi u obzir; voda, razni sokovi voćni, mineralna, i razne vrste čajeva... Prvi rezultati vidjeti će se već kroz četiri tjedna... Može se piti i sok od rajčice, sa biberom,.., i sok od cikle... U dućanu ima soka od rajčice u terapaku, i nije skup 3-4 kune pola litre. Zapamtite da zdrava hrana i jelo su uvijek jeftini i nisu skupi...



BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 07.03.2017. godine
https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3584.


Post je objavljen 07.03.2017. u 12:16 sati.