Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

RAK

Svaka bolest je najprije inat čovjeka i on to logično brani.
Prema tome rak je višegodišnje taloženje nečega u tijelu gdje mu mjesto nije.
Bez obzira o kojoj se vrsti raka radi, voljom se postiže vraćanje optimalnog zdravlja.

Za to ne treba novac, još manje mrtvi lijekovi.

Svaki bolesnik je umišljen time i njemu treba dodir bližnjih u smislu ljudskog povjerenja. Obzirom da povjerenja nema, otvoreno je pitanje da li se netko može vratiti u volju, da inspiracijom sanira bolest, ili se već predao želji da umre, zato se lagano priprema, jer je smrt ipak strah kao nepoznato iskustvo.

Tko boluje od raka dovedi ga k meni i ako pristane na moju jednostavnu proceduru, već za desetak dana će imati potpuno čistu krv, a dalje je sve pitanje laganog izbacivanja stanica što ne pripadaju organizmu tijela.

Novinar u mirovini iz Rijeke star 75 godina imao je rak pluća. Poslušao me u svemu i za tri mjeseca više nije imao da pije ubitačne lijekove, niti da ide liječniku.

Lijekovi protiv raka inače služe da pacijent čim prije umre, upravo kao što se cjepivom na silu razvija um, a gubi stvarno znanje u smislu inteligencije.

Ako se trebam izjasniti kojim se materijalom jednostavno liječi rak, bez sumnje je to topla destilirana voda. Sa tom lužinom ni jedan rak u tijelu nema šanse da preživi, jer burnom oksidacijom agresivnog kisika, mora nestati.

Post je objavljen 20.02.2017. u 20:27 sati.