Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TA NOVA "ŽUTA KNJIGA" OD MIRELE HOLY JE DOBRA BESPLATNA REKLAMA ZA BEDAKE



Da se pušilo, pušilo se, "trava" i marihvana,.., i tko zna što, to je rekao i bivši pokojni drug Ivica Račan (SDP). Da je znao zapaliti "đojing". Ivo Josipović je naziva Zorana Milanovića, grobarom SDP-a i hrvatske ljevice.

Dok je Milanovića, njegova do jučer kolegica Holly nazvala rastrošnim miljunašem... Izgleda da su drugovi namirisali još jedan veliki pad na hrvatskoj ljevici pa dodatno daju svoj doprinos - da slučaja Tomislav Saucha, nikoga ništa ne zanima i niti se tko usudio nešto reći.

Uzmimo na primjer da je na zadnjim izborima opet pobijedio SDP-e, nitko ne bi ni znao što se je to dogodilo u uredu vlade od Zorana Milanovića. Ova knjiga od Mirele Holyi, i priče o SDP-u o plaćanju privatnih računa iz proračuna, jer bi Zoran Vladin novac brzo uspio potrošiti... Reklama kako će: Knjiga Mirele Holy uzdrmati političku scenu, i otkriti seks-skandale, ljubavnice, ovisnost o kokainu i raskalašenost među hrvatskim političarima....

Zašto Mirela Holy ne napiše u toj knjizi i svoj "mizerni" život u kući sa psom... Gdje joj je muž, i gdje su joj djeca?! Autobiografska knjiga i nije neko štivo ako nema imena i prezime,...., prije bi to nazvao izmišljotinom i osvetom za vlastiti politički ne uspjeh... Mirela, Ja s tvojom knjigom ne bi ni guzicu obrisao, a kamo li je čitao! Ma, fuj fufuce!

Žalosno je, što je ta "darkerica" uvije sve zna. Ista je, čim je došla na vlast i postala ministrica, odmah pokušala se pobrinuti da joj se zaposli prijateljica. A sad u zadnje vrijeme je opet svako veće pozivaju da bude gošća u nekim izmišljenim emisijama... Ej, dosadna si ušminkana ženo!

Znamo mi normalni ljudi, što vi političari radite. I još nešto, sve to nije naravno, nikakva novost... Od kad je izašla iz SDP, ne laprda o ničem drugom već o Milanoviću. Hitno joj je potrebano liječenje mentaliteta. Mirela je opsjednuta. Jer u pitanju je neuzvraćena ljubav. Nije sebi Milanović zaposlio u ured neku djevojčicu, nego dečkića s kojim je osam godina igrao intimne igre...

Dok hrvatski narod nema što jesti, oni u vlasti kradu, i to traje već skoro 30-tak godina. I Holy sama za sebe kaže; "Vražica". Što bi trebalo značiti "Vražica"? Nego promašena beštija... Ništa nije zabavnije od gledanja kako se drugovi obračunavaju između sebe... Sve prijatelj do prijatelja i drugarica do drugarice.

Vidjeli smo već "putne troškove" od Vesne Pusić (HNS), i putovanja zrakoplovim RH, o trošku građana leti se do ljubavnka na Krk ili tu negdje... Izlazi sve "zlo" na vidjelo o partijskim moćnicima iz SDP-a i HDZ-a.

Gospođi Holy ne treba ta razina, znam da je bila sretna poput Ivana Aralice, nakon Ambre ili Fukare, ali niti Holy niti Aralici nije to bilo potrebno. Oni nisu s puno više razine u području kojim se bave ove razine političke osvete.


----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 14.02.2017.
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka:3556.



Post je objavljen 14.02.2017. u 16:46 sati.