Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Ludilo lorda Iana Mackenzija Jennifer Ashley




Jennifer Ashley Ludilo lorda Iana Mackenzieja
Izdavač: Naklada Neptun

Beth Ackerley je udovica iz siromašnog dijela Londona. Njen prvi muž je nakon samo godine dana zajedničke sreće umiro od bolesti. Nakon muževe smrti Beth počinje raditi kao družbenica kod jedne stare dame. Nenadano postaje bogata nasljednica koju žele svi muškarci kojima je potreban njen novac. Beth je zaručena za Lyndona Mathera sve do onog trenutka dok ne upozna Iana Mackenzija u kazalištu. U tom kratkom razgovoru i susretu sa Ianom, Beth osjeti strašnu privlačnost. Ian joj daje pismo u kojoj je upozorava na njenog zaručnika.

Ian Mackenzi je najmlađi brat u obitelji, a znan je još i kao ludi Mackenzi. Veći dio svog djetinjstva provodi u umobolnici iz koje ga izvlači najstariji brat Hart nakon što je naslijedio titulu vojvode. Ian je kolekcionar zdjela iz dinastije Ming, vrlo lako otkriva da li je u pitanju orginal ili kopija. Kad je sreo Beth u kazalištu odlučio je da je mora imati.

Nakon susreta sa Ianom , Beth prekine zaruke i otputuje u Pariz. Ian kreće za njom kako bi joj bio blizu i kako bi je mogao osvojiti. Beth u Parizu upoznaje i ostalu braću Mackenzi. Ali da ne bude sve tako jednostavno u Pariz stiže i inspektor Fellows koji optužuje Iana i braću za ubojstvo. Beth koja je inače, pametna, pronicljiva i hrabra osoba počinje se suprotstavljati Fellowsu i pomalo istraživati ne bi li otkrila pravu istinu o ubojstvu i zašto inspektor toliko želi uništiti braću Mackenzi.


Odličan roman koji vas drži u napetosti i neizvjesnosti do samoga kraja. Toliko dobro napisan da vas mami čitati dalje da vidite što će se dogoditi, hoće li se otkriti pravi ubojica, i da li je Ian stvarno “lud k´o kupus” kao što ga većina u društvu etiketira. Čim su u pitanju kršni Škoti znate da će biti zanimljivo. U romanu imate svega ubojstva, zavisti, ljubavi, ljubomore, tajni i pitam se zašto je nisam prije kupila i pročitala. Moju preporuku imate. ;)



Post je objavljen 20.01.2017. u 17:52 sati.