Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

INSPEKTOR U POLICIJI U BJELOVARU SINIŠA BABIĆ NEZAKONITO JE VRŠIO MOJE ISPITIVANJE (1)



Ako pogledate tko su sve bili policajci koji su na razne načine kršili moja ljudska prav i građanske slobode, Jedan od njih je bio i (bivši) inspektor Siniša Babić. Zašto sam bio ponukan da napišem ovaj članak o policajcu Babiću, jer ta osoba je zaslužila da i drugi ljudi sa-znaju kao je Siniša Babić, puno puta zlouporabio svoj položaj i ovlasti...

Ne mogu se samo preko noći skidati s interneta moji "škakljivi" članci, o ljudima koji su radili u policiju, i s druge strane surađivali s kriminalcima. Babić se treba danas stidjeti, jer umirovljen je s četrdesetak godina svoga života. Pišem ovaj članak iz razloga - Babiću ne možeš mi nanositi štetu, a za to nikada nećeš odgovarati... E, varaš se korumpirani policajče...

Dvije stvari ne mogu prešutjeti - što se tiče policijskog inspektora Siniše Babića. Prva je stvar kada je inspektor Babić, došao u civilu na moja vrata stana u ulici: A. B. Šimića 3., u Bjelovaru, sa službenim kolima (bez policijskih oznaka). Tada je Siniša Babić, kazao da ima s mnom obaviti razgovor. Sjeo sam u službeni auto Babića, koji nije krenuo u Policijsku postaju u Bjelovaru, nego se je parkirao na parkiralište (danas bivše izgorjele) robne kuće od "Peveca".

Tada mi je Siniša Babić vrlo odrješito i kratko rekao i zaprijetio: "Prestani pisati i djelovati protiv župana BBŽ-a Marijana Conera (HDZ). Kako poslije ja nisam obustavio raskrinkavanje Conera, jedno veće na moja vrata došao je došao Siniša Babić, i odvezao me s istim kolima u policiju. Tada su mu u policiji otvorili dosje iako nisam ništa počinio. Sada o svemu što smo razgovarali neću pisati.. Nego ostaviti ću to za drugi puta.

U oba slučaja Babić ili bilo koji službenik u policiji, nije mi dao pismeni poziv. U policiji sam proveo od 18,00 sati do 23,45 sati, kada sam pušteni van. Imam još uvijek dokument koji sam poslao unutrašnjoj kontroli MUP-RH u Zagrebu. Ostao sam zgroženi sa postupanjem Siniše Babića, koji mi se poslije ispitivanje ispričavao - kako zna da nisam ništa kriv ali drugi imaju u policiji, nešto protiv mene.

Babić je htio izgladiti stvar, pa se ponudio da će me odvesti, da ne idem pješke kući. Siniša Babić je skrenuo u gostionicu na šetalištu Dr. Ivše Lebovića, u Bjelovaru, ističući da se ne ljutim - da bude me časti sa pićem.. Prihvatio sam Babićevu svu igru, koji je u caffiću sebi naručio pivo. Bio je tu došao i Darko Kenig, koji mi je prije koji tren uzimao otiske prstiju, i slikao me i uzimao sve podatke za dosje... Oni su udarili po alkoholnim pićima... Gostionica je po radnom vremenu trebala biti zatvorena ali pošto policija loče, i ima specijalne goste, nastavila je s radom do 01,30 sati.

Babić je poslije nekoliko mjeseci umirovljen iz policije. Neka sad vide građani tko je sve radio u policiji u Bjelovaru, i tko još uvijek radi... Postoji moja osnovana sumnja da Babić, je poslije počeo pisati pamflete i grafite po gradu Bjelovaru. I to još uvijek radi. Siniša Babić živi sa sutkinjom Mirjanom Tesar, koja radi na Općinskom sudu u Bjelovaru. I sada moram ovdje reći da sve policajce i suce koji su korumpirani - ću pisati o njihovim (ne) djelima...

Takve osobe nanose veliku štetu građanskom i civilnom društvu, i sramote državne pravne institucije, i sve institucije Republike Hrvatske.

Nastavak slijedi...

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-------------------------------------------------
Objavljeno: 07.01.2017.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3499.


Post je objavljen 07.01.2017. u 16:32 sati.