Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRANKO STOJKOVIĆ: OTVORENO PISMO IVANU PERNARU



IVAN PERNAR U SABORU RH., DRSKO LAŽE I HALUCINIRA

E, sad Ivane Pernaru, halucioniraš i lažeš da na Kornatima je vatrogasce ubila zaostala NATO-o bomba. Braniš sad Stjepana Mesića UDBA-ša koji ti daje takve informacije. Mesić je glavni krivac za Kornate i stradanje vatrogasaca. Pernaru kako možeš u Saboru RH., i to javnosti "buncati" o NATO-o bombi. Svali si na NATO da sakriješ velike grijehe od Mesića.

Žalosno je u kojoj mjeri Ivane Pernaru lažeš. Vidim kako citiraš knjigu "Bibliju", ma nemaš nikakve veze sa ničime. Ti daješ preporuku ljudima da u ruke uzmu Novi zavjet, i da žive po pravdi. Ti još mnoge stvari ne razumiješ. Sabor si pretvorio u "kokošinjac", upravo kako je to radio i pokojni Vladimir Bebić, iz Rijeke, kojega su nazvali "bombarder s kvarnera".

Često u Saboru RH., se citira Bog i Isus, i "Biblija" i religijske knjige... A nitko ništa od vas ne čini u praksi,.., jer samo govorite i ne tvorite. Ti i Ivan Vilibor Sinčić, uhljebili se se u Sabor RH., i što se je promijenilo?! Čak ste prevarili svoje glasače na izborima... Sabor je opet postala "loša kuhinja" za narod. Kada si nešto rekao normalno - ja sam rekao - da je to dobro i podržao, ali sve više lamantaš i izgubio si kompas...

Pernaru čitaš pismo od pokojnog Muammara al-Gaddafija, opet ti je Mesić dao u ruke takvu krivotvorinu. Gnjusno u Saboru RH., lažeš i "muljaš" gomile si izrekao "sranja" i gluposti. Tko snosi odgovornost za izrečenu javnu riječ u hrvatskom parlamentu.

Nisi ti sam koji u saboru "kenjaš" i vršiš obmanu jadnog i nezaposlenoga naroda. Fališ bivšeg predsjednika Cube - Fidel Castra, da je dugo bio na vlasti i sahranio puno američkih predsjednika. Pernaru zelen si kako "zelena trava", i daj osvijesti se ili idi kući... Imao bi ti puno toga prigovoriti na tvoju izmišljotinu i trulu propagandu... Dohvatio si se i Jasenovca, te srpske, romske i židovske izmišljotine.. Znam da su svi bivši Pernari bili komunisti.. I sad opet prodajete nam vi partizanski potomci "muda pod bubrege".

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-------------------------------------------------
Objavljeno: 29.12.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3485.

Post je objavljen 29.12.2016. u 10:25 sati.