Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MILAN VIDOJEVIĆ JE ISUSA SMJESTIO NA BALKAN



Čovjek koji improvizira Bibliju, Boga i Isusa i druge proroke i važne ljude, radi samo smutnju, i ne čini uopće dobro. Njegovo viđenje je pristrano i nema duboke duhovne korijenje... Ja ču vama pokazati: tko su oni - koji se bave glupostima i opasanim devijacija-ma uma. Oni truju druge ljude i od-uzimaju im vrijem i čine ih bolesnim..

Na planeti Zemlja nekoga "gena" smjestiti ga u neki "obilježeni tor" je zaista morbidna iluzija. Jedno smiješno pitanje je: Gdje je danas nestao Isus? To samo govori koliko se tome čovjeku daje važnosti. Biblijskom Isusu daje se preveliko značenje. Isus Krist je bio čovjek, i svi oni koji govore da je Bog, žive u zabludi.

Vidojević naglašava svoje već poznato stajalište o tome kako je Srbin, i govori o srpskim svecima (Savi) i veliča ih do neba. To otvara potpuno lažnu dimenziju o čovjeku i ženi na Svijetu. Očito je, da Srbi su "iskompleksirani narod" i politički žive u obožavanju lažnog Boga. Ima još puno naroda koji se klanja Dagonu - zvijeri.

Tko te lažne priče već gura dva milenijima (dvije tisuće godina), i zašto još danas u XXI. stoljeću, ljudi bolesno vjeruju u te mašte. I tako Vidojević "muti" i laže i halucinira, i petlja... Ja vas želim razriješiti velikog bremena - koje su na vas natrpali, zato vam ovo i pišem. Mislim - da od Milana Vidojevića je koncept potpuno pogrešan.

NARODE: Čuvajte se zloupotrebe uma i duše!

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 11.12.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3459.


Post je objavljen 11.12.2016. u 23:09 sati.