Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HA,HA,HA OPET SU MI IZBRISALI MOJ ČLANAK - "GRAD BJELOVAR NEMA JEDNE POŠTENE NOVINE"

EJ, U ČEMU JE PROBLEM?!

NA KOJI NAČIN SA MOG BLOGA SE SKIDAJU ČLANCI?

Pisao sam o tome kako drži se pod kontrolom javno mišljenje. Da u Bjelovaru Imamo tri gotovo ista lista; “Bjelovarski list”, “Bjelovarac”, i “Bjelovarac Novi”., ni jedan list nema uopće ikakvu kvalitetu – bilo to kulturnu, političku, gospodarsku ili sportsku. Šef tih listova je Zvjezdan Crlenjak.

Te troje novine su pravo “smeće” od lista. Nikakve korisne informacije ne sadrže. Nije to ni malo čudno – danas uzmem da prelistam “Bjelovarski list”, u njemu ima trinaest članaka i 13 slika o Damiru Bajsu, imaginarnom županu Bjelovarsko-bilogorske županije. Ispada da te novine samo prenose “Bajsov šund” i propagandu.

A drugo je pitanje što je uopće Bajs, učinio za nezaposlene ljude i gospodarstvo… Tri “Bjelovarca” kao tjednika, pa tko je tu blesav?! Mogli bi te novine nazvati “Bajsov list 1., Bajsov list 2., Bajsov list 3. On je izgleda izdavač i urednik i financijer… Novinarska svita su samo obični dekor – i smrada koji izvire iz novinske korupcije.. Zaglupljuju ljude sa trivijalnim temama. Dok sve lošije građani žive… Ne prosvijetljenost je glavna i kronična bolest našeg društva...

POZIVAM OVIM PUTEM GRAĐANE DA NE KUPUJU I NE ČITAJU REŽIMSKE NOVINE. NE TREBA ZABORAVITI DA CRLENJAK ME OKLEVETAO U SVOJIM NOVINAMA - I NIJE MI DAO DA IZVRŠIM DEMANTI.


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 29.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3443.



Post je objavljen 29.11.2016. u 11:23 sati.