Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

JA SAMO ISPRAVLJAM NETOČNE NAVODE, ODNOSNO LAŽI KOJE NISU ISTINA



Vjeronauk u školama je indoktrinacija mladih ljudi. Križ u školama i učionicama nije prihvatljiv. Rimokatolička crkva petlja se u rad hrvatskog pravosuđa. I to samo kada je njoj u interesu. Crkva pljuje po komunističkom diktatoru (pokojnom) Enver Hoxhi,.., dok s Josipom Brozom - Titom, održavala je desetljećima dobre odnose... Svećenik Ivan Miklenić, u svom "komentaru" u Glasu Koncila, (broj; 46 na strani 2.) kaže da: "Spektakularna uhićenja desetorice Hrvata, pripadnika HVO-a u Orašju, u dijelu Bosne i Hercegovine koji se uspio obraniti od veliko-srpske agresije, višestruko je znakovita, te pobuđuje niz iznimno važnih pitanja. Onda Miklinić, navodi kako: "To uhićenje provedeno - kako tvrdi upućeni - po prvotnim jugoslavenskim optužnicama."

Ne treba zaboraviti da Crkva dobiva od države ogroman novac. Svećenici su državni plaćenici, jer penzije i plaće dobivaju iz proračuna. I njima se daje novac za izgradnju hramova i svetišta... Kardinal Josip Bozanić, prima političare kao na industrijskoj traci za proizvodnju; Dragana Čovića, Nevena Pelicabića, Kolindu Grabar Kitarović, i Andreja Plenkovića, itd. Samo za Crkvu je bitno što će Vlada RH., provesti ili donijeti neke mjere zakona... Kada svećenici pozivaju na milost i oprost grijeha,.., nema pravednog svijeta, dok krivci se ne počnu kažnjavati. Moram podsjetiti da Kršćanstvo je jedno, a Katoličanstvo ili Pravoslavlje, je nešto drugo ili treće.. Pravi kršćanin ne sliči ni na jednu od tih kategorija. Katolici su čas lijevo, čas desno, čas su u sredini. Oni nemaju čvrsto svoje mišljenje.




Na pitanje o Donaldu Trumpu, novome predsjedniku SAD-a, crkva je ostala u sredini po razmišljanju - dolaskom Trumpa - nastupa li sada Amerika, ili Amerika nestaje!? Dok narod stenje pod jarmom, poreza i nameta, nezaposlenosti, bijede, i siromaštva. Crkva živi u raskoši i bavi se "ređenjem" svojih klerikalaca. Vjerski režim i vjerska država postala je sve gora i gora,.., čak i gora od srednjovjekovne inkvizicije. Ona je bila mačji kašalj prema danas vjerskoj mafiji... Koja je proizvela sve vrste mržnji i ratove... Mučenja i ubijanja su proizašla iz njihovog scenarija... Crkveni šefovi nameću nam "Gospodina" koji je ljudski lik, a Boga stavljaju u isti kontekst. Svećeničko nepoštenje i korupcija i kriminal teško uznemiruju svakog razumnog čovjeka. Ako se upitamo što to znači "sveta stolica" , dobit ćemo ružni odgovor. Nije li to sinonim* za glupost, laž, i iluziju?! Religija je podijelila ljude i uvijek i uvela u neki novi rat... Tko može neka se spasi od ovog otrova zla!

Mnoge štetne posljedice su izašle iz religije nasilja - pod krinkom svetosti... Sramotno je, kako nova inkvizicija "novog doba", prisiljava čovjeka i ženu, da žive po obrascima koji "oni" propisuju za ljude... Neizbježno je suočiti se sa prošlošću i sadašnjošću - da bi se skinulo veliko breme sa pleća naroda. Današnji čovjek i žena zaslužuju bolji i dostojanstveni život,.., a lažna crkva ljude pogani i baca u smutnju... Crkva je od davnine zadržala taj "lik" nepravde, crkva tu ogromnu nepravdu ne iskorjenjuje, nego je proširuje... Prave kršćanske teme se ne promiču, dok lažni proroci i autoriteti su uzeli to mjesto. Svećenike, biskupe i kardinale zanima samo novac. Prodaju nam priče o abortusima i istospolnim brakovima.. A crkva je puna pedofila i homoseksualaca... Da se ne zaboravi - o ovome o čemu ja sad svjedočim, jer mnogi morbidno* o svemu šute... Rat se vodi za dušu, i pravo - koje oni ne čine za Boga.

--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 0989467713
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 16.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3426


Post je objavljen 16.11.2016. u 15:17 sati.