Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SVI NEKI DOMOLJUBI, A KRADU DRŽAVU MAKSIMALNO I UNIŠTAVAJU!



Prividni Sabor RH., to je hrvatski svijet posramljeni u tmini. Perspektiva, dakle, hrvatskog naroda je "prividnost". Na taj način mjerili vrijednosti, je krajnja nemoralnost i zaostalost... Glavna funkcija, sastavljena je od političkih imaginarnih stvari. Ta država u kojoj mi trebamo živjeti, pripada logoraškom načinu življenja.

Realnost leži na mnogim i ogromnim lažima,..., što nam politički demagozi svakodnevno nameću. Dakle, nema smjera prema čistom nacionalnom plemenu - koji bi trebao se sve savršenije razvijati. Ukratko rečeno mi imamo potpuno lažne autoritete - kao neke perspektivne vođe. Zabluda je, i što se više približavamo dekadentnom životu, a to je da sve smo dalje od istine.


Ako se ne može utvrditi porijeklo i vrijednost mišljenja, to pokazuje da živimo po nekim tuđim obrascima... Živimo po tuđim vrijednostima koje nas nikuda ne vode. Svakodnevno slušamo besmislice i bedastoće i budalaštine... U koje smo uvučeni od raznih prevaranata i smutitelja... Pogledajmo danas kako živi hrvatsko biće, puno ljudi kopaju po kontejnerima.

Sinoć sam vidio oko 23,30 sati jednog bivšeg profesora Zlatka Š, koji je akademski obrazovan i školovan čovjek - kako ide od jednog koša za smeće do drugoga - na trgu hrvatskih branitelja u Bjelovaru. Dok život propada, mi se čudimo što nas je to snašlo. Mnogi se rugaju onima koji upozoravaju na krajnje uništavanje čovjeka. Tko nas predstavlja i vodi - vidi se iz priloženog načina življenja.


Zna se - da nas predstavljaju i vode "političke bitange", mnogi sjede u Sabor, oni ne bore se za budućnost i opće dobro ljudi... Samo pod principima istine možemo se definitivno odmaknuti od svijeta ruševine i manjih vrijednosti... To je najveća zabluda podržavati takve političke vođe i tobožnje gospodarstvenike, a takvi "hoštopleri i nitkovi" godinama pokazuju nam krivi pravac.

Oni nisu zagovornici života - nego su urotnici i "klevetnici života", koji bacili su hrvatski narod u živu provaliju,.., u blato gdje nema časti i dostojanstva... Narode odbacite njihov nauk i užasna niska razmišljanja - okrenite se samosviješću i svome razmišljanju. Iziđite iz drame i tragedije uništavanja i crne nametnute sudbine...


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 0989467713
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 11.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3417.


Post je objavljen 11.11.2016. u 10:58 sati.