Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Slovačka - Hrvatska 3:1

Europska B-Liga u gou
3.kolo 7. sezona
Pandanet putem interneta 01. studenoga 2016
.



Odigrano je i treće kolo naše Europske B-lige. Prošlogodišnje pobjede u C-ligi zamjenili smo porazima u B-ligi. Izgubili smo i od Slovaka i sada sa tri poraza sjedimo na poslijednjem mjestu. Nema dvojbe, ova liga je bitno jača od one u kojoj smo lani pobjedonosno krenuli ovamo. Ranijih godina su to uradili: United Kingdom, Turkey, Switzerland, Slovakia, Italy... Evo ih kako uspješno drže stečeno. Ta, nećemo valjda 'plesati samo jedno ljeto'. Karakteristika njihovog uspjeha su mladi igrači željni znanja i uspjeha. Ima mladih i kod nas i oni su okosnica reprezentacije. Treba stvarati ozračje rada i napredovanja u kojem novi igrači dolaze i prijete onima na tronu. Trebamo shvatiti da učenje, rad i vizija nose napredovanje. Zasada stvaramo bazu igrača, ali osobni napredak ovisi najviše o svakom posebno. Na nama starijima je da im stvorimo uslove napredovanja. Krećemo i tim putem. To ne znači dizanje ruku i ostavljanje svega mladima, već naprotiv, biti im učitelji i suparnici na njihovu putu. Sportsko rivalstvo dignuti će one koji napreduju.
Pogledajmo prvo sve rezultate naše lige u ovom kolu.
Netherlands    - Switzerland 4:0
Poland - Sweden 3:1
Slovakia - Croatia 3:1
United Kingdom - Denmark 1:3
Austria - Turkey 3:1
Italy - Belgium 3:1
Poljska se na startu zahuktala i sa tri pobjede drži vrh tablice. Sa bodom manje slijede Nizozemska i Austrija.
Za sada dno držimo mi i Belgijanci sa po tri poraza.
Pogledajmo kako smo mi igrali.
Slovakia                       - Croatia                             3:1
Pavol Lisy (Palko) 1 dan pro - Matej Zakanj (maligo) 4 dan 1:0(res.)
Xaver Gubáš (XaGu2011) 3 dan - Zoran Mutabžija (akebono) 2 dan 1:0(21,5)
Martin Reindl (mrei00) 3 dan - Stjepan Meštrović (GetStrong) 1 dan 0:1(time)
Peter Smolarik (SvkPeto) 1 kyu - Mladen Smud (Muradenu) 1 kyu 1:0(22,5)
Na prvoj ploči Matej je imao za protivnika Pavola Lisya ptofesionalnoga igrača. Bila je to žestoka partija. Pavol je Mateja uveo u igru sa dvije slabe grupe. Uvidjevši da mu velika skupina kamenova nema opstanka, Matej je predao partiju.
Zoran je na drugoj ploči vodio igru nadmudrivanja za prostorne poene. Protivnik je bio uspješniji za 21,5 poena. Slovaci vode sa 2:0.
Mladen na četvrtoj ploči pokušava ostvariti ogroman prostor u sredini, ali se to svelo na puno manje i ostao je u ukupnom manjku za 22,5 poena.
Stjepan najdulje igra. Bila je to partija žestokih prijetnji i obaranja. U byoyomiju je u kompiciranoj ko-borbi protivniku isteklo dozvolkjeno vrieme za razmišljanje i konačno jedna pobjeda i za nas. Jedine dvije naše pobjede u prva tri kola je ostvario Stjepan.
U slijedećem 4. kolu protivnik nam je United Kingdom 22. studenoga.

bl. Muradenu

Post je objavljen 03.11.2016. u 15:55 sati.