Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKVU NAM TO PORUKU ŠALJU IZDAJNIČKI POLITIČARI? HOĆE LI HRVATSKI NAROD BITI PRISILJENI NA SAMOORGANIZIRANJE?



U Hrvatskoj prednjače bivši partizani, komunisti, udbaši, kosovci, psećiji idelopoklonici, lupeži i luđaci, prevaranti...

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je u vrlo kratkom roku od kako ima tu funkciju, obišla stotinjak stranih zemalja... U svojoj izbornoj kampanji, obećala je: kada ona postane Predsjednica RH., da će zaustaviti odlazak mladih iz Hrvatske, i da ljudi neće više kopati po kontejnerima za smeće... Očito je, da danas nju ne zanima - ono što je obećala u svojoj zakletvi na trgu sv. Marka u Zagrebu.

E, srami se Kolinda! U tijeku predsjedničke kampanje, Grabar-Kitarović je najavila osnivanje posebnog Savjeta za mlade, oko čega saznajem da su neki mladi u Hrvatskoj početkom 2015. godine, bili inicijalno kontaktirani, ali to tijelo nije nikada formirano.

Bravo predsjednice! Ništa od vas ne očekujem, niti mislim da možete predstavljati Hrvatski narod, s kojime sve više manipulirate i ponižavate... Puno ste NOVACA potrošila na službena i druga putovanja od bijednog i jadnoga naroda. Isto tako - pitam vas: Koliko ste novaca potrošili na renoviranje predsjedničkih dvora - Pantovčaka?! Na koji rekli ste nikada nećete ići - ako postanete Predsjednica... Što vaša riječ vrijedi?

--------------------------------------------------

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 01.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3401.


Post je objavljen 31.10.2016. u 14:15 sati.