Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DR. BORNA BELŠA POSLAO MI JE PISMO PUTEM FACEBOOKA, KOJE U CIJELOSTI OBJAVLJUJEM !!!



Psihijatr su i najkorumpiraniji liječnici u Hrvatskoj, ministre istinitost i uloga dr. Sušić, dr Belša, dr Varda. Jučer mi se anonimno javio visoki dužnosnik SOA-e i rekao sljedeće, trakavica na psihijatriji je prošla Bjelovar napokon miran, naime točno je da je dr Belša došao raditi kao epileptolog i psihijatar, od Zadra do Bjelovara ga svi traže kao poštenog građanina.

Ali čudna stvar je iscurila ovih dana kakvi umeci i Tito Gubić, naime nakon 10 godina dr Belša radeći u Zadru razotkrio je kriminalnu skupinu Farmalovih djelatnika , u isto vrijeme prati tender u PBU gdje prolaze samo Alkaloidovi lijekovi.

Što se tiče Bolnice, dogovorno sa dr Sušić prelazi u Ministarstvo pravosuđa u Svetošimunsku Bolnicu , dotična dr Sušić je nakon jednog vještačenja, sa poznanikom policajcem otišla u Rovinj na plažu nudističku te je uslikana sa službenim autom, tadašnji ministar Karamarko je suspendira ali zanimljivo trojac putuje i radi navodno preko Alkaloida od Hong Konga, Argentine, Njemačke,Tunisa, Turske dr Belša 5 puta po mjesec dana je radio programe bio farmacije.

Ovaj trojac ništa nije loše napravio za branitelje građane, zatvorenike, e moj narode, Stojkovića, za ministra pravosuđa - radili su i pratili visoko pozicionirane liječnike koji su naručivali lijekove iz psihijatrije od 4000 kuna ampulirannnni, 8000 tabletarni oblik zavisno od svega na kraju navodno kad je Belša ispljuvan i omalovažavani , ispalo je da je zaista radio za RH.

Belupo, i unutarnju kontrolu i sada je pala i zadnja lisica iz Slavonije dr. Elvira Kojić, ona nije manipulirala Belšm.

Belša ju je otkrio na svim segmentima , i eto završio lov nad još jednom lisicom sada navodno dr. Varda, je obratio kumu Kojičke ravnateljicu Popovaće koja je jedina ravnateljica u EU da ima preko pet mandata ali curuca piše lijekove stranih tvrtki a poreznici plaćaju, dobro je rekao Belša ja sam Hrvat živim 50km od Koprivnice i sve palete koje trebam su orginalne za živčani susustav, hoće se afera i dalje odvijati jer Kojička po zakonu Eu na 33 kreveta mora imati tri specijalista sve je potjerala , valjda seanse kod svečenika Zlatka Suca dobro idu.

Poruka poštenom v.d. ravnatelju Ali Allohu, vole Vas svi vratite se na svoju kirurgiju...

P.S. Neimenovana osoba za zaštitu dostojanstva službe unutarnje sigurnosti.

Dr. Borna Belša
.


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 20.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3373.



Post je objavljen 20.10.2016. u 21:40 sati.