Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

PRIPREMA ZA NADOLAZEĆE NATJEČAJE


MINISTARSTVO ĆE ORGANIZIRATI INFO RADIONICE

Tomislava Hodalić, mag. ing. agr iz Odjela za regionalni razvoj Hrvatske poljoprivredne komore skreće pozornost da Uprava za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju najavljuje raspisivanje natječaja za mjere:

7.2.2. „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“,
7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“,
9.1.1. „Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“.


U drugoj polovici mjeseca studenog očekuje se i raspisivanje natječaja za mjeru 3 „Sustavi kvalitete za poljoprivredne proizvode i hranu“, podmjeru 3.1 „Potpora za novo sudjelovanje u sustavima kvalitete“.
Svi navedeni natječaji biti će objavljeni u Narodnim novinama te na mrežnim stranicama www.ruralnirazvoj.hr i www.apprrr.hr. Već sada na spomenutim stranicama možete pronaći Pravilnike o provedbi spomenutih mjera te se na vrijeme pripremiti za nadolazeće natječaje. Ministarstvo poljoprivrede će do objave natječaja organizirati info radionice za sve potencijalne korisnike spomenutih mjera.
Rokovi za prijavu na pojedne natječaja kao i ostale informacije možete pročitati na stranici:
http://ruralnirazvoj.hr/novosti/uskoro-novi-natjecaji-za-mjere-programa-ruralnog-razvoja/.


Post je objavljen 19.10.2016. u 15:58 sati.