Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

JE LI DR. BORNA BELŠA ŽRTVA ZBOG SVOJE STRUČNOSTI, DOBROTE I POŠTENJA ?

Dr. Borna Belša

To zna svaki doktor i psihijatar, da ne smiju se objavljivati javno dokumenti od osobe koja se liječi - pogotovo kada se radi o duševnim poremećajima i bolestima...

Televizija koja je bila kod kuće dr. Belše, to je učinila i objavila je cijelu dijagnozu od gospođe Jadranke Kontent iz Bjelovara. Nema toga suda koji ne bi donesao presudu o korist te gospođe - kod bi ih ona tužila.

Po mome mišljenju doktor Belša, je žrtva pristranog novinarskog pogleda u ovome "slučaju", a radi se o Titi Gubiću, gdje se želi i njega povezati sa prljavim igrama. Dr. Borna Belša, je jako pažljiv prema svojim pacijentima, i ima takav stav - da bude uvijek blizu njih i u tome nema ništa lošega.

Ako mi netko nađe dva čovjeka koja će potvrditi suprotne navode od ovih, ili bolje reći neka se nađu osobe koje je dr. Belša krivo liječio, odnosno dove u zabludu i opasnost... Neka mi se javi.

Ja ne tvrdim da dr. Belša nema svojih mana,.., ali one sa ovim slučajem nemaju ništa...

Sramotno je, da nekoga mediji prikazuju - zbog njegovih tjelesnih i fizičkih građa. Meni vanjština "muško-žensko" toliko ne govori,.., mene više zanima kakav je čovjek unutra u sebi...

Pa, stoga dok me netko ne razuvjeri, ja stojim, uz dr. Bornu Belšu, i protiv toga sam - da se povodi protiv njega javna haranga i linč.

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 09.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3352.


Post je objavljen 09.10.2016. u 22:23 sati.