Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZATVOREN MUŠKARAC TITO GUBIĆ KOJI SE PREDSTAVLJA KAO ŽENA IVANA ZDRAVKA JOSIPA RADOŠ (51)



Ovo je jedna od poruka koju je putem facebooka TITI GUBIĆU (Ivana Zdravka Josipa Radoš) poslao Branku Stojkoviću u Bjelovar.



TITI GUBIĆU (Ivana Zdravka Josipa Radoš) određen mu je jednomjesečni istražni zatvor. Protiv njega se vodi više kaznenih postupaka zbog prijevara i obmana i imovinskih delikata,... Završit ćeš kao Pukanić! – prijetio je Tito Gubić, u televizijskoj emisiji "Provjereno" Emi Branici, novinarki Nove TV. Osim što joj je prijetio, i pljunuo je na nju, pa je zbog svega navedenog prvo prijavljen - a onda istražna sutkinja u Zagrebu, odredila je zatvor, zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Sve se odigralo 28. rujna oko 13.30 kada se Gubić, razmetao pred kamerama - da svakome svom neprijatelju; će se nasladiti krvi... Ivana Zdravka Josipa Radoš, a tim se identitetom koristio kako bi varao ljude starije dobi te im otimao novac. Prije nekoliko mjeseci pred zagrebačkim Županijskim sudom, i tijekom suđenja muškarcu za kojeg je Gubić tvrdio da ga je seksualno napastovao, tj silovao. Gubić je tada tvrdio da je bio na operaciji promjene spola, u Beogradu,..., no medicinsku dokumentaciju kojom bi to dokazao, sudu nije dostavio, iako je to opetovano od njega traženo.

P.S. Gospodo novinari zašto se sramite napisati da je dotični - dotična Tto Gubić Rom, isto tako sramite se napisati da je pred koji mjesec na zagrebačkoj periferiji Rom aktivirao bombu pred dječjim vrtićem ! Čemu se sramite istine gospodo novinari ? Taj "nemoralni" lik sramoti sve druge Rome u Hrvatskoj. A imaju i svog zastupnika u Saboru RH.


-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3328.



Post je objavljen 03.10.2016. u 03:58 sati.