Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ČUDNA ZBIVANJA SE DEŠAVAJU U POSRNULOJ BOLNICI U BJELOVARU

Dr. Borna Belša

Sanaciiski upravitelj Zoran Seleš doveo je dr. Bornu Belšu i zaposlio ga je na odjel psihijatrije u općoj bolnici u Bjelovaru, da bi potom Seleš, poslije potpisao otkaz Belši, a onda Zoran Seleš, i sam je dao ostavku na mjesto sanacijskog upravitelja.

Dr. Borna Belša obratio se je udrugi Štit i u svom razgovoru - dao je opširni intervyu o svim događanjima u Općoj bolnici u Bjelovaru.. Između ostaloga Belša, napominje da sa odjela psihijatrije otišlo je u zadnje dvije godine pet doktora psihijatra.

Doktor Belša je dao Štit-u fotokopiju: "Odluku" o (svome) otkazu - radi ne-zadovoljavanju na probnom radu - u obrazloženju piše da u imenovanom Povjerenstvu su: dr. Elvira Kojić, dr. Boris Kirin i dr. Jasna Begić, koji prate rad - radnika za vrijeme probnog roka - da je Dr. Borna Belša, radio protiv pravila struke:

U OBRAZLOŽENJU PIŠE

- da je za vrijeme probnog rada nije se primjerno iskazao
- da se je neprikladno odnosio prema radnim kolegama i osoblju
- nije poštovao hijerarhiju nadređene dr. Elvire Kojić
- istupao je javno pred novinare, izričito zabrani sanacijskog upravitelja
- na društvenim mrežama iznosio je neprikladne komentare
- prijetio je pacijentima i medicinskom osoblju

Dr. Borna Belša u međusobnom razgovoru sa Brankom Stojković, ističe da dr. Kojić, krši kodeks kao liječnik - jer ne bi smjela raditi na odjelu psihijatrije sama.

Dr. Elvira Kojić je tužila dr. Bornu Belšu, a glavna rasprava je zakazana na Općinskome sudu u Bjelovaru, za dana 17. 10. 2016., radi klevete da šefica je uzimala mito, i primala visoku plaću, koju nije zaslužila... Te, da je nesavjesno i aljkavo liječila pacijente, i da dotična stoji iza fizičkih napada na njega. itd.

Zanimljivo je da u lokalnim medijima u novinskom listu piše kako u Općoj bolnici u Bjelovaru, nedostaje 30-tak doktora, a tu se dijele doktorima hitni otkazi...

-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3326.


Post je objavljen 02.10.2016. u 08:58 sati.