Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

bojkot

vidin jutros da se na blogu događa nekakav bojkot. nemam pojma o čemu je riječ al se neću njanci interesirat jerbo ne virujen u bojkot.

e a zašto? daklem, kad neko nešto bojkotira uvik je jebena stranka. i sa se vi pitate kako to? lako! rečimo ovi bojkot na blogu znači da je poštena inteligencija odustala od bilo kakve retorike i borbe spram bojkotirane strane. e a bojkotiranu stranu boli kurac šta oni ništa ne govore, čak što više može srat šta oče bez da mu kogod vrati. i ko tu gubi? oni šta bojkotiraju!

ili rečimo, ja bojkotiran izbore, i ima takvi kolko oš, al zakurac, kad ima i onih šta ne bojkotiraju pa su opet oni bojkotirani postigli šta su naumili. ili rečimo da bojkotiram sex, pa onda šefika bojkotira mene zato šta san ja bojkotira nju ili ja bojkotiran nju zato šta je ona bojkotirala mene. a jebote da je tako ne bi stigli ni dicu napravit. ili recimo da bojkotiran konzuma pa umisto konzuma iden u tomiya ili odjeben svih njih pa iden u lidla. ko tu gubi? opet ja jer za ić u lidla moran napravit 5 km puta pa mi je onda i taj bojkot zakurac.

daklem, ako bojkotiraš pušiš i vako i nako. vaja vikat ka šta viču ovi koje se bojkotira pa ko ima jači gučak, il ne jebavat nikog.

Post je objavljen 02.09.2016. u 11:20 sati.