Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

OBRAZOVANJE ZA POLJOPRIVREDU EU SREDSTVIMA



PROJEKT “ STEPENICA VIŠE U POLJOPRIVREDI”

Poljoprivredna škola Zagreb, na adresi Gjure Prejca 2, raspisala je natječaj za upis polazniika u program osposobljavanja odraslih za dva zanimanja, odnosno dvije kvalifikacije proizvođače ljekovitog i aromatičnog bilja i za voditelje agroturističkog gospodarstva, a prijave se primaju do 2.9. 2016. godine.
Predviđeno je Programom da će škola trajati 150 sati kroz redovitu interaktivnu nastavu i to 50 sati redovne školske nastave i 100 sati praktične nastave. Praktična će se nastava odvijati u prisustvu mentora. Nakon završenog programa uvjerenje o kvalifikaciji upisivati će se u e – radnu knjižicu.
Na program naobrazbe proizvodnje i prerade ljekovitog i aromatičnog bilja kao i za voditelje agroturističkog gospodarstva mogu se javiti osobe sa područja Varaždinske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba koje imaju OPG ili PG. Program je predviđen za 40 polaznika, a za prijavu treba preuzeti obrazac na linku http://agrostepenica.hr/ biti stariji od 18 godina, presliku zavšne svjedodžbe i presliku osobne iskaznice, liječničko uvjerenjem medicine rada o zdrastvenoj sposobnosti, životopis i motivacijsko pismo. Program je za polaznike besplatan.
Program je razvijen kroz projekt “Stepenica više u poljoprivredi” koji provodi srednja škola Arboretum Opeka , a partner joj je Poljoprivredna škola Zagreb. Program se sufinancira EU sredstvima iz Europskog socijaslnog fonda u sklopu razvoja ljudskih potencijala.
Prijava za projekt “ Stepenica više u poljoprivredi” može se poslati na
meil: zeljka.markanovic-konstantinov@skole.hr ili osobno u školi od 8-10 sati.



Image and video hosting by TinyPic
Sadnja presadnica lavande. (fotka M. Zouhar Zec)




Post je objavljen 31.08.2016. u 12:03 sati.