Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLITIČKE I SVEĆENIČKE PORUKE DA BOLI GLAVA




Ustavna sutkinja i bivša ministrica pravosuđa i zastupnica SDP-a u Saboru RH., Ingrid Antičević Marinović je postala biblijska apokalipsa. Ona je u sabornici "novu Vladu" i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović pozdravila sa: "Smrt fašizmu - sloboda narodu".

Antičević-ka kao (bivša) sutkinja dobro zna što znači taj pozdrav, pod kojim su partizani-komunisti izvršavali najgore smrtne kazne. Pozdrav "Smrt fašizmu - sloboda narodu" bio je pečat na smrtnim presudama prošlog diktator-s-kog sustava SFR-Jugoslavije.

Taj "grijeh struktura" i prepoznavanje "kukolja" u svome žitu, ili bolje rečeno u svojim redovima nikoga ne zanima... Eto ovako nam kreču parlamentarni izbori 11. rujna 2016. godine. Pošto je Sabor RH., "pao" i raspušten je kao i vlada - ne bi trebalo priznati izabrane ustavne suce.

Ali pošto mi živimo u zemlji "morbidnoga lakrdijaštva" to je ovdje; kao sve normalno. Grafiti su osvanuli na zgradi kina koju je kupila Sisačka biskupija "Smrt fašizmu - sloboda narodu" i dodana je "crvena petokraka". Zgrada se nalazi tik do sjedišta Biskupije, a vjerojatno je riječ o reakciji na govor biskupa Vlade Košića.

Zanimljivo je da grad Sisak se proglašava "crvenim gradom". Isto tako i grad Zagreb pod vodstvom gradonačelnika Milana Bandića, koji se diči sa trgom maršala Tito-m. Sve je to ismijavanje i igra sa građanima... Takve političke poruke iz sabora i oltrara nikamo nas ne vode.

http://crostojkovic1958.blog.hr

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3245.


Post je objavljen 25.08.2016. u 08:15 sati.