Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

femme et homme


U nekom nesnosno sladunjavom, ljigavom i nadasve tupavom (očigledno naručenom) članku iz trač rubrika na kojeg sam naletila, autor ili autorica (navedeni samo inicijali) nabraja ovako:
"Iza... su dva braka. S... oženio se... godine, a u braku su bili pet godina. S drugom suprugom... bio je u braku osam godina, a zatim se zaljubio u slikaricu... zbog koje je ostavio... bili su u vezi tri i pol godine. Za njihov se razlaz doznalo tek kad je... napisao poduži status na svom profilu... Sada je pak sreću pronašao s... kojoj je napisao i pjesmu ...nekoliko mjeseci nakon što se zaljubio u fatalnu... a koja će mu u subotu... službeno postati suprugom."
Bojom istaknuta riječ je moja intervencija. Fatalna u kojem smislu, što je točno autor/ica htjeo/la reći i zna li autor/ica uopće značenje riječi fatalan?

Naime, mene bi nakon svega u članku navedenog zanimalo po kojem je kriteriju autor/ica članka uopće odabrao/la atribut fatalnosti i zaključio/la da ga je zaslužila ona (čitaj: buduća supruga No.3)?


Post je objavljen 27.08.2016. u 00:01 sati.