Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ko te jebe Dilane

Svaki čovik je neizmjerno vridan, isto tako ako se uzme da je svaki čovik samo jedinka, jedna od neman pojma koliko više milijardi ispane da je taj neizmjerno vridni čovik istovrimeno i go kurac.

E ta neizmjerno vridna jedinka, ili taj go kurac bi tija nešto u životu, bit pametan, lip, imat šoldi ka Domenico, imat milijun folowera na instagramu ili twiteru, bit popularan bloger, doktorirat, napisat knjigu, osvojit medalju na olimpijadu, i na koncu bit sritan.

I tako se naša neizmjerno vridna jedinka, ili naš go kurac satare ne bi li uspija bar nešto, i onda obziron da je za uspit potribno nešto malo sriće, i truda za popizdit, a da je naša jedinka, ona neizmjerno vridna, i ono naš go kurac, ipak ograničen ispane da se satra bez veze, pa je onda nesritan.

Onda naša neizmjerno vridna jedinka, ili još češće go kurac, pizdi na one šta su imali zeru više sriće, ili su se za popizdit više trudili, i traži bilo koji način da i popljuje.

Jer ako nekomen priznaš uspjeh, to je ka da si sebi prizna da si lino govno koje se nije tilo potrudit, pa je onda uvik lakše reć da nisi ima sriće.

U konačnici naša neizmjerno vridna jedinka, ili go kurac uvik more kupit sebi Janu s porukon na kojon će pisat Sreća je u malin stvarima.

Kud baš u gaćama promisli naša jedinka, a u stvari go kurac, i krene lovit fašiste, ovaj pokemone.


Post je objavljen 22.08.2016. u 18:39 sati.