Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apatrida

Marketing

Replika replikine replike

Mislila sam ovo staviti kao komentar na post samo nebo zna, ali ne bi bilo pravedno prema blogerici pa stavljam kao svoj post. Kao svojevrsno upozorenje određenoj blogerici, jer mi se ne da uzrujavati nepotrebno. Niti isprićavati u godinama u kojim jesam.

FreshCaYg piše crnohumorno. Stara teta je dobro ostalo rekla. Naravno da pišemo kako bi nas se čitalo. Nije to nikakav tajni dnevnik za ladicu. Uostalom nova je ovo vrst komunikacije. Mišljenja s interneta nekad nisu zanemarljiva. Često nisu ni bezazlena. Igraju se tu razne igre. Doživjela sam neugodnosti nakon što sam zamolila ( možda u žaru pisanja na neprikladan način) poznanicu da više ne dolazi na moj blog, ali vidim da ga čita jer je zajedničkoj prijateljici predbacila određene stvari koje je mogla saznati samo na mom blogu. To je moju i njenu prijateljicu prilično uzdrmalo. Nije mi bilo drago jer sam i sama dobila jezikovu juhu. Posve nepotrebno. Ništa loše nije pisalo na blogu, ali u poznanici (koja prenosi događaje s određenim predbacivanjem s mog bloga) je pokrenulo... ne znam ni sama što. Možda ljubomoru. Na taj način je i bilo predočeno i na neki način predbačeno zajedničkoj prijateljici. Kao vi se družite, a mene nitko... Gadim se sama sebi što komentiram i pišem ovakve stvari. Ako ovo pročita molim je da ne spominje više ništa našoj zajedničkoj prijateljici jer je nije potrebno uznemiravati. Nije to zaslužila.
Ne samo da je molim nego joj strogo zabranjujem da bilo što što se nađe na mom blogu prenosi zajedničkoj prijateljici. Upozoravam je, dapače.
Jer je u u svim godinama našeg poznanstva prema meni pokazivala veliku netrpeljivost koja se mogla fizički opipati. Radi mira društva, u kojem smo se kretale, ugibala sam se i pokušavala biti manja od makova zrna. Ako je ostalo društvo volilo njene hirovite postupke meni nisu odgovarali. Dapače, umarali su me.
Tu j kraj priče.
Nadam se i njene, jer je i ovdje na blogu koketirala i tražila utjehu radi mog postupka. Dapaće tužila se da sam joj uništila život na blogu u kojeg je uložila preveliki trud.., te prestat će pisati... itd, ali ništa se spektakularno nije dogodilo. Nastavila je pisati.
A, s druge strane tako je sve skupa tu nevažno da ne znam i ne razumijem napuhivanje i važnost.
Toliko o bezazlenosti bloga.
I zvijezdama bloga.., potpuno se slažem s FreshCaYg. Ima tu krasnih ljudi čije je postove zadovoljstvo čitati. Ima i posve bezazlenih ljudi, ali ima i...

Zdravi i veseli bili, a htjela sam pisati posve nešto drugo, a onda me post blogerice samo nebo zna sjetio svih tih neugodnosti.

Post je objavljen 15.07.2016. u 17:28 sati.