Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Tko je naručitelj, tko je izvršitelj, a tko i zašto nije spriječio atentat u Zagrebu, na Ivu Pukanića ?! (1)



Čitam knjigu "Zašto je ubijen Ivo Pukanić" od novinara i autora knjige Berislava Jelinića, i usput nepristrano analiziram autentičnost tog događaja.

Jelinić je u svojoj knjizi "nadrobio" razne primjere kriminala i ubojstva i imena ljudi, samo ni iz blizine u nije dao odgovor - Zašto je ubijen Ivo Pukanić - i tko je naručitelj toga atentata, u kojem terorističkom napadu je stradao i Pukanićev prijatelj Niko Franić. Šef tjednika Nacional bio je kućni prijatelj sa Stjepanom Mesićem, predsjednikom Republike Hrvatske. Mesić je stvorio Pukanića, i on ga je maknuo, jer preblizu je došao njemu, te saznao je s čime se sve Mesić bavi.

Mesić se je družio sa kriminalvima, ciganima i albancima, i sa svim onim ljudima koji skloni su kriminalu. Pukanić je pisao o hrvatskim tajnim službama i svim aferama, a glavni mu je bio informator Mesić, u davanju informacija. Između ostaloga Pukanić je pisao o srbijanskoj i crnogorskoj mafiji i o važnim ljudima Zoranu Đinđiću i Mili Đukanoviću, i vodećim političarima... Pukanićev novinarski angažmane u velikome koristio je iz "sjene" Mesić.

Mesić kao glavni kriminalac vodio svoj privatni kriminalni rat preko Pukanića. Na kraju se je riješio Ive i uništi mu cijelu obitelj, odnosno i ženu Mirjanu mu je strpo u ludnicu. Sve je to bilo užasno gledati, gdje mediji danima su servirali temu "uništenom i bijednom" narodu, nametnute "bube" te mu masirali mozak s aferom Pukanić, obitelj koja uživa bijeli prah "kokein", i psihički je bolesna...

U knjizi se spominje Božidar Kalmeta (HDZ) (bivši) ministar prometa i Stanko Subotić - Cane, Ivo Sanader, i Milo Đukanović,.., Miroslav Kutle, ta duhanska mafija i lobiji... i drugi...

Ivo Pukanić (bivši stipendist Titine škole) i Niko Franić, (bivši djelatnik KOS-a i SIS-a) ubijeni su u eksploziji TNT-a 23.10.2008. godine. Godinu dana poslije uhićeni su: Slobodan Đurović, Robert i Luka Matanić, Amir Mafalani, Milenko Kuzmanović, Goran Gudurić, Željko Milovanović i Sreten Jocić - zvani Joca Amsterdam, nakon optužbe za organizirani kriminal..

Novinar Jelinić je svoju knjigu "prenapuhao" i zamutio upravo pravu stvarnost... Ja osobno iz svog životnog iskustva sumnjam da su to pravi počinitelji atentata na Pukanića i Franića.

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3183.



Post je objavljen 03.07.2016. u 10:11 sati.