Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

SUNCE I ZEMLJA

SUNCE I ZEMLJA


Od glasa materijalne istine znam Zemlja ne rotira oko sunca, jer nema potrebe, niti je moguće to izvesti.

Sunce je u apsolutnom centru prostornog vremena svijeta, kao po nuli libele, savršeno čisto svjetlo, usklađeno od svjetlosti svih vremenskih sila pojava.
Informatička veza je neprekidna.

Trebaš razlikovati svjetlo sunca strukturom vakuuma od savršeno čistog prostornog vodika i svijetlost u prirodi od sila vremenskih elemenata. Drugim riječima elementarna stanja i materijalna stanja u prirodi nisu savršeno čista u odnosu na sunce.

Zemlja rotira oko svog centra u smjeru zapad istok zbog gravitacije i spiralno giba smjerom jug sjeveg.
Gibanjem Zemlje smjenjuju se dan i noć po vremenskim zonama.

Gravitacione spirale pojava se odvijaju kao po "osmici".

Glasom materijalne istine za svako jasno postavljeno pitanje, inteligentno tobiješ jasan odgovor, zato ne moraš posebno misliti niti se služiti teorijom pretpostavki, jer je to samo logično i nije moguć doživljaj za mir u slobodnom znanju.

Teoretskom demagogijom čovjek je sve prilagodio svojim potrebama, tako je svakoga vezao da misli logično zbog materijalne ovisnosti i duševnog stanja. Sve promjene su čista fizička stanja, međutim čovjek je ipak izazvao duševno stanje ili metafiziku. U organskom tijelu od krvi i mesa, aktivirao je probavu neorganskog materijala i tako pokrenuo silu energije, nazvao je psiha, um, duh, tajna materija, bog. Na račun takvog umišljanja nastalo je sve, vjera u boga, govor jezikom, taština, moral, uživanje. Samo je ostala materijalna istina kojom se rijtko tko danas služi, zato ni u koga ne možeš imati povjerenje, nego samo pametan odnos iz interesa, pod nazivom kultura prijateljstvom.

Skoro uopće nema čistih osoba koje se služe materijalnom istinom u čistom razumnom stanju, jer je to percepcija doživljaja trenutka slobodne inteligencije.

Da li se sunce pomjera?

Za primjer sunce je kao nula u centru libele. Rukom možeš pomjerati libelu i stalno održati nulto stanje u centru. Tako je i sa suncem. Sve sile svijetlosti pri usklađenju svakog trenutka određuju položaj sunca u vakuumu prostora. Na taj način kao da se ništa ne pomjera, svjetlo i svijetlost su suprotnosti prostora i vremena, gravitacione spirale se ne mogu zaustaviti.

Čisto kao inteligentna prostorna moć i nečisto kao logična vremenska sila, kao suprotnosti se stalno igraju. Na račun te igre život ostvaruje svaka pojava, od najmanje točke do svijeta.

Ovaj tekst nema nikakve veze ni sa jednom knjigom. Svako pitanje sam provjerio glasom materijalne istine i napisao dobiveni odgovor. Zato nemoj voditi raspravu iz knjiga i logično, nego samo temeljem činjenica, kao doživljeno crno na bijelom. Ako vjeruješ teoriji jer si materijalno ovisan od duševnog stanja, nemoj ni čitati ovaj tekst jer temelji na materijalnoj istini slobodnog razumnog stanju.

Očima ne možeš direktno gledati u sunce, jer su zračenja pojava u atmosferi prejaka za doživljaj.
Sunce viđeno u solarnoj jogi je posebno izvedeno dugom pripremom i ne bih širio temu o tome.

Jedini način da jasno vidiš sunce je kroz rupicu najmanje točke, jer na taj način isključuješ neprijatna zračenja sa strane. Onda jasno vidiš da je sunce u centru svijeta samo ogledalo, po boji najbliže neutralnoj destiliranoj vodi. Sunce nema boju, kao što je nema ni destilirana voda, međutim nije usamljeno i poprima boju od okoliša svijetlosti. Destiliranu vodu vidiš jer je u nekoj posudi, koja nije bez boje. I staklenke imaju neku boju.

Kad smo kod destilirane vode, to je najčišći organski materijal prirode, u odnosu na čist neorganski materijal dijamanta. Svejedno ne ovise od starenja u vremenu, jer se čisto stanje ne kvari.


Post je objavljen 25.06.2016. u 18:04 sati.