Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OTVORENO PISMO LUGARECU OD BRANKA STOJKOVIĆA

Branko Stojković, 20.06.2016., u ponedjeljak (za vrijeme - punoga mjeseca) 14,06 sati. Kad svakih 70 godina mjesec dođe u položaj blizu planete Zemlje.

REAGIRAM NA PISMO ČITATELJA OBJAVLJENO U HRVATSKOM LISTU: "MIHAJLO ZEC BIO JE AGENT KOS-a (1-2)

Pročitao sam na stranici 10. "Hrvatskog lista" od 16. lipnja 2016., objavljeno pismo u rublici - PISMA ČITATELJA.

Potpisnik toga pisma je Dragutin Lugarec iz Zagreba. Ovdje ja nemam u biti namjeru braniti Mihajla Zeca, već iznijeti svoje objektivno i neovisno gledište o tome sramotnom događaju. Odmah na početku ću toga Lugarca koji ovdje UDBA-ški zamučuje pravu logiku i situaciju pitati - tko ima pravo samo tako ubiti dijete od dvanaest godina Aleksandru Zec? I to opravdati; njezin otac bio je KOS-ovac.

Ne ulazim u to - je li Josip Manolić - Joža, naredio da se posjeti obitelj Zec, no u toj prljavoj akciji su sudjelovali ljudi od policajca Tomislava Merčepa. Naravno u tekstu piše da "Merčep nije o tome ništa znao". Moram ovdje reći da pravi naručitelj likvidacije obitelj Zec, je; Žarko Domljan (HDZ), prvi predsjednik Hrvatskog sabora, i to je sramotni dokaz o stvaranju Tuđmanovom tobožnje ""Hrvatske države".

Rat u Hrvatskoj 1991-1995., je proizvod bivših organa: JNA, KOS-a i UDBe, i drugih Jugoslavenskih i partizanskih i komunističkih frakcija, koje su međusobno se sukobile... Prodali su (tu) foru naivnom Hrvatskom narodu - da stvorili su državu "Hrvatsku". To je bila velika prevara i iluzija,.. koju su platili mnogi nevini ljudi...

Tko ovdje sad može negirati moje realne misli da: Radi se o duhovnom ubojstvu Hrvatskog naroda, koji se nakon svega dade opet varati - od strane kao što je takav i Dragutin Lugarec, kojem očito nije u interesu - da prava istina izađe na vidjelo dana.. Zato pravi Hrvati i Hrvatice još uvijek plaćaju kao žrtva tuđe grijehe...

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3162.



Post je objavljen 22.06.2016. u 07:53 sati.