Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NAPRAVITE TEMELJITU STUDIJU POKRETA ŠTIT



Ne pada mi na pamet bilo kome da se pravdam ... Ali jednom za uvijek ću i da kažem i ovo: Vi, kojima smetaju moje objave (koje su meni drage), i to na stajalištu istine i pravde,.., molim vas ne čitajte !

Ali pitam vas, kako vam ne smeta i ova gamad koja vas je vodi i krade već 27 godina ? Od uspostave ove lažne i preobučene komunističke Hrvatske, od UDB-aša Franje Tuđmana, Stjepana Mesića i Josipa Manolića...

Lud je svaki onaj koji misli da je ovo stvorena "novo" Hrvatska, stvorena po pravom uzoru Hrvatskoga naroda.Hrvati i Hrvatice su robovi i sirotinja u vlastitoj domovini. Zašto ne dižete svoj glas protiv njih?

Ako bi nekome trebala smetati lažno domoljublje, .., onda bi trebala to meni.. Jer ja ne volim licemjere i poltrone... I preobraćene crkvene i duhovne Hrvate. Potrice Hrvati, to su najgori ljudi.

Ja živim u takvom okruženju već 58 godina, okruženim s partizanima, petokolonašima, izdajnicima i krivokletnicima... Na kraju krajeva za vrijeme rata oni su: krali i pljačkali i bili huškači...

Zato, ne obraćajte mi se više sa takvim svim silnim glupostima ! Niste bili u mogućnosti da živite moj život.... Svaka moja riječ više, bi bila suvišna da vam objasnim. Hvala!


ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3152.


Post je objavljen 12.06.2016. u 11:09 sati.