Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Domoljubi HDZ-a doveli Kanađanina lažnog imena Tihomir Orešković iz izrelskog Mossada za premijera Hrvatske!



To je urotnički tihi "državni udar" kao stvar daljnje pljačke Hrvatskog naroda. U Hrvatskoj se ne vodi žučna polemika oko Tihomira Oreškovića, premijera hrvatske Vlade i okolnostima pod kojima je došao na to mjesto.

Tomislav Karamarko je 1993. napušta HDZ i tada je bio usko povezan s frakcijom Josipa Manolića, Franje Gregurića i Stjepana Mesića koji će mu kasnije kao predsjednik osigurati da postane savjetnikom predsjedničkog ureda RH za nacionalnu sigurnost.

Tihomir Orešković je bio je financijski direktor Teva grupe za Europu, inače korporacije koja je preuzela Plivu. Na tu funkciju stigao je upravo iz Plive, gdje je bio čelni čovjek do 2014. Orešković je u Tevi od 2005. i radio je kao glavni financijski direktor Teve Kanada, a od 2009. kao glavni financijski direktor za Istočnu Europu. Na poziciji glavnog financijskog direktora za regiju EMIA (Istočna Europa, Mediteran, Izrael i Afrika) imenovan je 2010. godine.

Bivše službe KOS-a i UDB-e s umreženim tajnim službama drugih zemalja još prije 1990. su pripremili ratni scenarij, u kojem je rat jedna etapa gospodarenja Hrvatima. Kolinda Grabar Kitarević, predsjednica RH., je također igračica MOSSAD-a.

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3125.


Post je objavljen 28.05.2016. u 22:32 sati.