Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luonnotar2

Marketing

Trst

Ovaj tjedan spremam kofere za Italiju, neopisivo se veselim i uzbuđena sam kao da prvi puta putujem :) Dojmove pojačavaju i stara sjećanja zbog kojih sam se odlučila podsjetiti Trsta i šetnju započeti malo drugačije...

Gledao si kako se na mom licu izmjenjuje osmijeh koji je sramežljivo svjedočio o ljepoti zajedničkog vremena i nervozni pokreti usana koje su vrištale unutarnjim strahovima. Nisi znao je li to samo isječak iz pomno planirane predstave ili tek spontani djelić koji se upakirao s našim stvarima.

Gledala sam nepovezanost između blještavila koje je sijalo iz tvojih očiju i tmurnih riječi koje su pjevušile tvoje usne. Nisam bila sigurna je li unaprijed osmišljen libreto ili spontano prodiranje tvojih osjećaja iza teške životne maske.



Gledali smo kako se na cesti izmjenjuju velike i male kišne kapi koje su svjedočile o zajedničkoj, neprospavanoj, hladnoj noći u Trstu. Nismo znali da će ''stazione Opicina'' postati sinonim topline i sjećanja na početak života daleko od pozornice.



Gledaš promjene koje su marljivo tkane tvojom upornošću, koje svakodnevno stvaraju nove dimenzije i jačaju krhka krila.



Gledam ljubav koja se potkrala u sve životne sfere, koja je obgrlila rasute dijelove i ohrabrila me za visine.



Gledamo u daljinu bez dilema i znamo da smo otkrili one dijelove sebe koji su skriveni od očiju javnosti, koji su zaštitni melem našim krilima. Rastemo, uzdižemo se i odlazimo u novi, zajednički let. (19.5.16)



Eto:) malo sam se poigrala riječima...poslije kise dolazi sunce, a neprocijenjiv je osjećaj dočekati ga prvi u uspavanom gradu..pa evo jos par fotkica iz Trsta;)



........


.................................................