Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OPET NOVI SKANDAL U CROATIA OSIGURANJU U BJELOVARU (1)



Ovih dana uputili su pismo ŠTIT-u nezadovoljni građani i neki djelatnici u Croatia osiguranja iz Bjelovara. Oni žele da svojim izvješćem izvijeste javnost da je u "Croatia osiguranju d.d. poslovnici izbio je novi skandal. Ovaj puta još gori on onog prijašnjeg i onoga iz 2013. godine. Kada je tadašnji direktor prodaje Mirko Filipec, krivotvorio diplomu Ekonomskog fakulteta i zza to dobio izvanredni otkaz, bez mogućnosti više povratka u Croatia osiguranje.

Zbog krivotvorenja svoje diplome na Općinskom sudu u Bjelovaru, osuđen je i zaposlenik te kuće Damir Bujan iz Lasovca. Sada je Darko Koritar krivotvorio diplomu srednje škole i radio godinama na mjestu savjetnika za prodaju, dok prošle godine je Krim policija iz Bjelovara, utvrdila da dotični ima krivotvorenu diplomu. Nakon toga je Koritar, osuđen na Općinskom sudu u Bjelovaru, za počinjenje kaznenog djela protiv vjerodostojne isprave, odnosno svoje diplome.

Dakle, nakon izrečene presude uručeni mu je otkaz u Croatia osiguranju, s danom 30. travanj 2016. godine. Za to mjesto je zakonski uvjet da ima odgovarajuću srednju stručnu školu, tj. diplomu. Na temelju falcificirane i krivotvorene diplome je dobio i licencu HANF-e, koja je također isto poništena... Ali je nastao još veći skandal i revoltiranost svih zaposlenika, kada su saznali da mu je uručeni samo sporazumni raskid radnoga odnosa, uz njegovo obećanje da će završiti srednju školu u roku od jedne godine i vratiti se opet na svoje radno mjesto u Croatia osiguranje.

Anonimni pošiljatelj ovoga pisma; i sam se pita - koji to treba biti kapacitet od čovjeka da završi srednju školu u tom vrlo kratkom vremenu, za samo godinu dana, iako Darko Koritar, sad ima 45. godina života, a nije bio sposoban srednje obrazovanje završiti dok je bio mlađi. Između ostaloga svima nam je poznato kako bahati ljudi sve kupuju, pa i diplome i tako postaju šefovi, direktori, i glavni vodeći ljudi... U ovom slučaju je jasno, što se dešava u osiguranju kljenata. Sumnja se da i u ovom slučaju netko glavnih, kao direktor Drago Caparin je dobio mito da zaposli takvog čovjeka.

Slijedi nastavak ove priče

ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ
0958148290 (Tel/mob.)

Broj članaka: 3112.


Post je objavljen 18.05.2016. u 11:16 sati.