Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PROTIV SAM PETICIJE OD ŽIVOG ZIDA U BJELOVARU



U Subotu (23.04.2016.) prijepodne članovi Živog Zida su proveli akciju na Bjelovarskom Korzu prikupljanje potpisa, on kažu: kako bi se omogućilo građanima konstantno korištenje Partizanovog igrališta. To sportsko igralište je zatvoren od izgradnje podzemne garaže.. "Vratimo djecu na staro Partizanovo igralište" naziv je akcije Živog Zida BBŽ-a. Između ostaloga oni su kritizirali poglavarstvo grada Bjelovara i gradonačelnika Antuna Korušeca. Čelni ljudi grada Bjelovara moraju otvoriti oči te imati više sluha za svoje sugrađane te opravdati dano povjerenje.

Stranka Živi zid je dala svoje priopćenje za medije i javnost, te su naglasili kako je peticiju potpisalo i pozdravilo i mnogo javnih osoba našem gradu. U priopćenju su naveli da gradonačelnik Korušec je izjavio za vijesti u lokalnom radiju - da će od sljedećeg tjedna zaposliti invalidnu osobu i omogućiti pristup igralištu uz prethodnu najavu. Međutim da žele igralište dostupno svima građanima, i to minimalno u vremenu od 08 do 22 sata, bilo kakve amaterske ili profesionalne turnire.

Živi zid je uputio pregršt kritika - da lokalni moćnici moraju shvatiti da je prošlo vrijeme njihove samovolje i prisvajanje igrališta kao i bilo kojih drugih objekata u vlasništvu grada a samim time da ignoriraju građane Bjelovara. Da igralište je izgrađeno od naših novca, a političari su došli na vlast glasovima građana i moraju poštivati volju onih koji su ih izabrali. Priopćenje je dao Alen Ivančić.

ZAŠTO SAM PROTIV PETICIJE OD "ŽIVOG ZIDA" ?

Kao prvo tko su članovi "Živog zida" ? I tko čini tu elitu? U toj stranci se nalaze obični probisvijeti. Stranka saveza za promjene se je preimenovala u stranku "Živi zid", evo imena koji čine ogranak u Bjelovaru; MARIO KOVAČIĆ, ŽELJKO POLJANAC, IGOR ČENGIĆ, VLADO MAKOVICA, IVICA ILIČIĆ, DAVOR NALEVKA, BOŽICA ČENGIĆ, IGOR JAGNJIĆ, ZDRAVKO BABIĆ, ŽELJKO ZEC, ANTONIO ROGIĆ... Što da kažem za te minorne osobe i njihove karaktere. Živi zid čine neradnici i socijalni problemi, lažni invalidi sa mirovinama, i sumnjivi ljudi... Oni misle da smo mi još u socijalizmu i bivšoj državi....Je li smo htjeli "novu Hrvatsku"? Nije više ništa za džabe, neka svatko plati svoju uslugu.

Ja sad - Ne branim gradsku upravu, ali ne treba zaboraviti da u parku "Borik", je svima omogućeno - da građani imaju sve sportske terene i dječja igrališta. Grad je uložio tu financijska sredstva i održava terene... Živi zid nema drugoga posla - nego izmišlja probleme gdje ih nema, a sa pravim problemima se uopće ne bavi... U subotu na gradskom korzu neki članovi "Živog zida" navaljivali su na mene i svaki put mi dodijavali - kada sam onuda prolazio - kraj njihovog štanda - da im dam svoj potpis. Nikada ne bi dao svoj potpis takvim šarlatanima....

PREDSJEDNIK HRVATSKE
UDRUGE ŠTIT - BJELOVAR
BRANKO STOJKOVIĆ

Broj članaka: 3076


Post je objavljen 25.04.2016. u 02:30 sati.