Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TO JE VJERA U ZLATNO TELE

Branko Stojković

Sav novac narod daje na kućne režije; struju, plin, vodu, itd. Život od naroda sveo se je gotovo na nulu. To nije ni malo čudno, kad lopovi i ratni profiteri vladaju Hrvatskom. Gradonačelnik Samobora je u mladosti krao iz auta radiokazetofone. I takav je sad predsjednik Hrvatske seljačke stranke? Kleptomani su napravili lakrdiju od HSS-a.

Krešo Beljak učlanio se je "i to slučajno" tek u HSS u 2003. godini. Danas HSS u Samoboru je u koaliciji sa SDP-om. Beljak kaže za hrvatskog premijera Tihomira Orešković, da je pao sa "Marsa", ii da on nema veze sa Hrvatskom. Za takvu politiku i šefa Vlade RH., je opisao slikovito: da to je liječenje kuge. Zanimljivo je da Beljak spočitava Oreškoviću da nema veze sa Hrvatskom, a sam Beljak rođen je u Brežicama u Sloveniji.

Dok narod nema što jesti, grad Samobor, je dužan samo za sportsku dvoranu 15 milijuna kuna. Aleksandar Stanković voditelj HRT-ove emisije "NU2" doveo je Krešu Beljaka, da na "10. travanj" vrijeđa ustaše u Hrvatskoj, za koje on kaže da su na taj dan 10.04.1941., kao "šačica" uz potporu Hitlera i Musolinija došli ustaše na vlast u Hrvatskoj. To je sve ljigava škola UDB-aša Stjepana Mesića.

Predsjednica RH., Kolinda Grabar Kitarović isto je pljunula na ustaše i poglavnika dr. Antu Pavelića, te spomenula je logor Jasenovac. U taj izmišljeni Jasenovac se nikada nije došao pokloniti ni partizan Josip Broz Tito. Kada je počeo dogovoreni i izmišljeni Domovinski rat u Hrvatskoj 1991. godine, jugoslavenski general Jovan Popović, je rekao: "jel je sav ovaj srpski narod poludio"? Što se Srbi plaše ustaša u Hrvatskoj? Pa to su sve naši ljudi; Franjo Tuđman, Josip Manolić, Josip Perković, Josip Boljkovac, itd.

Propali su i Tito i komunizam i Jugoslavija, sve je propalo i treći svjetski blok - nesvrstani. Ubijeni su i poginuli milijuni ljudi u toj ludnici. Onda su dva senilca koji nemaju drugoga posla otac Slavko Goldstein i sin Ivo Goldstein, su napisali knjigu o Titu, tom najvećem zločincu i smradu,.., veličajući ga do neba... Očito je, da vodeća politika u državi svađa narod i radi podjele, dok narod je bez posla i osnovnih potreba za život. Ovi monstrumi na vlasti "deru živom narodu kožu", i sve mu otimaju... Nije teško pogoditi - Tko je tu neprijatelj?

BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
11. 04. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 3064.


Post je objavljen 11.04.2016. u 09:10 sati.