Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apatrida

Marketing

Vladavina Reptila

Krasan je dan.. Sunašce i te stvari.
Kvraguc. Jučer mi se pojavio Windovs 10 na ekranu i kako već nekontrolirano pritišćem, vjerojatno sam pritisla yes i sad mi umilni ženski glasić na engleskom govori sva slova i tipke koje pritišćem.
Kako će se taj dvoboj među nama završiti vidjet ćemo.

Ono što želim napisati , a mislila cijeloj priči dati naslov: Nemoć jezika, ali sve mi je više jasno da nama vladaju Reptili i da bi naslov trebao biti: Nemoć zemljana, jer su sile koje nama vladaju puno veće od nas. Nama su samo , vrlo mudro, ostavili privid slobode. Mi smo davno okupirani od svemiraca i samo su rijetki svjesni ( Mulder_and_Scully ) da je to tako, ali im se ne vjeruje. Morali su nastaviti seriju da počnemo i mi sumnjati.

Na primjer; šetkali su ovom zemljom, koja ne zna što se s njom događa dva kraljevska Reptila namijenjena jedan drugome još od mladosti. Ali koliko se trudili ti vanzemaljci koji su tu stotinama godina ne uspijeva im baš posve sličiti na ljude pa su žrtvovali jednu od zemljanki da poboljšaju ... što mi je... nije moj problem...

Nisam se mislila baviti Reptilma.

Svaki drugi je već Reptil. U Hrvatskoj to već ide galopom.
I jasno je:

Tamo gdje nedostaju vrline, počinju interesi.

I to reptili koriste. Sve nas je više gluhih, slijepih i nijemih.

Urušile su se vrijednosti ( ne plačem zbog toga, meni lagano raste rep i stražnje noge su mi sve manje), je li itko ikad čuo za vrline. To traje već dugo. Ne čudim se što ih se nitko ne sjeća. I što će nam. Samo donose glavobolju.
Ostavljene su za glađenje torte ovdje na blogu ili na facebooku ili već na nekom od internetskih stranica. Mažemo li mažemo. Svi zadovoljni.

BLAGODAT MANJINE
O da sam katolik u Oslu,
to bi mi pomoglo u poslu,
jer svi Talijani i Francuzi
bili bi ondje moji druzi.
O da sam gdje sam bar Musliman,
bio bih svugdje znan i štiman,
jer svi bi zagrebački Turci
svojemu stajali pri ruci.
Il da sam Žid il ortodoksan,
ja ne bih bio lako zboksan.
Al ja sam svoj i među svojim,
sam sa samim, ja se bojim.

Svi zadovoljni osim nas samih. I red je da se bojimo.

A tko bi ovo mogao napisat ostavljam za razmišljanje. Ja nisam. Ja i onako živim u svom svijetu i nikakve veze nemam s mojima i našima tko god oni bili.


Post je objavljen 17.03.2016. u 19:10 sati.