Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Avon naturals šamponi






Kao što sam već u jednom od postova napisala ( od viška glava ne bolia) svi Avonovi proizvodi su dermatološki ispitani. Danas ću vam napisati nešto o šamponima.

Naturals šamponi za kosu su svi na prirodnoj bazi. Dolaze u pakovanju od 250 ml i 700 ml. Bočice su neprozirne tj. u boji. Šampon je jako gust i treba ga veoma malo , odlično se pjeni. Miris identičan biljci od koje je napravljen. Cijenom su vrlo pristupačni i jako kvalitetni. Ja sam isprobala većinu šampona iz te linije i mogu reći da su stvarno odlični i jako dugo traju. Uvijek kupujem veliki pakung. Kada ih kupujete birajte one koji su za vaš tip kose i nećete sigurno pogriješiti. Nas je 5 u kući i svatko od nas ima za svoj tip kose. Svakako preporučujem ,a ja i dalje ostajem vjeran kupac ovih šampona.

Pa krenimo redom:
Med i jojoba za suhu i oštećenu kosu
Šampon sa ekstraktom meda i ulja jojobe. Med je bogat vitaminima i mineralima, a ulje jojobe je bogato izvorom vitamina A i E i antioksaditivna svojstva. Ovaj šampon hidratizira i njeguje kosu, kosu čuva od oštećenja, umiruje vlasište ,a kosi pruža zdrav sjaj. Nakon korištenja ovog šampona moja kosa je mekana i sjajna. Ovaj šampon je moj favorit.

Kopriva i čičak za suhu i lomljivu kosu
Ovom šamponu čičak daje vitamin C i fosfor koji potiče rast kose dok je kopriva bogata vitaminom B i mineralnim solima koji jačaju korijen kose.
Isproban i odličan.

Avokado i badem za suhu i oštećenu kosu.
Bademi su bogati vitaminom D i magnezijem, avokado je prirodni tretman za obnavljanje beživotne , oštećene i suhe kose. Poboljšavaju kvalitetu kose i umanjuju ispadanje, bogat izvor proteina, aminokiselina i vitamina, ulje avokado također potiče rast kose.

Nar i ulje sjemenki kamelije za njegu obojenu i oštećenu kosu
Nar je prirodni antioksidans pun vitamina, kamelija njeguje i zaglađuje kosu te je štiti od isušivanja. Kosu čini podatnom i glatkom.

Aloa vera i kamilica za normalnu ili oštećenu kosu.
Pomaže kod obnove suhe i oštećene kose, hidratizira kosu.

Mentol i verbena za masnu kosu
Ovaj šampon sam također isprobala i mogu reći da sam jako zadovoljna njegovim djelovanjem. Uklanja višak masnoće i nečistoću sa kose,kosa vam je svježa ,obnovljena i hidratizirana.
Obogaćen ekstraktima verbene i mente pomaže vratiti kosi zdrav sjaj i pruža joj svilenkastu mekoću. Menta pomaže kod reguliranja stvaranja masnoće, ima osvježavajuća svojstva. Verbena ima svojstvo zaglađivanja kose, osvježavajući miris.

Repa i cedrovina obnavljajući šampon za sve tipove kose ukljućujući i suhu,oštećenu kosu.
Čisti kosu, čini je snažnom i zdravom, obnavlja i vraća joj svježinu.
Crna repa sadrži vitamine C, A i B; kosu čini snažnijom pruža joj zdravi sjaj, a istovremeno učinkovito čisti vlasište i poboljšava mikrocirkulaciju. Cedrovina sprječava giubitak kose ,poznata je protuupalnim svojstvima.


Malina i hibiskus za tanku kosu bez volumena.
Formula sadrži ekstrat maline i hibiskusa. I malina i hibiskus puni su vitamina i antioksidativnih svojstva.
Oba sastojka su puna vitamina i antioksidativnih svojstava, kosa je svilenkasta,mekana, pruža joj volumen.

Ostala su nam još tri šampona. To su šamponi za sve tipove kose, a možete birati između ovih mirisa: mango i đumbir, vanilija i kruška, cvijet trešnje.












Post je objavljen 17.03.2016. u 16:48 sati.