Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crvenikrizvirovitica

Marketing

Pobjedničke ekipe natjecanja mladih

Na današnjem natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa ,održanom u prostoru GDCK Virovitica ,te u Dnevnom boravku GDCK Virovitica u kategoriji mladih(srednja škola) pobijedila je ekipa Tehničke škole iz Virovitice(medicinari) Ekipa je bila u sastavu:Ivana Vlahinja,Luka Čubelić,Antonio Rastija,Antonia Peričić,Tihana Grobotek i Mateo Kroupa. Mentorica ekipe je prof. Sanja Ježabek.
opis slike

U kategoriji podmlatka (osnovna škola) pobijedila je ekipa iz Gradine u sastavu:Adriana Matej,Nikolina Nenadović,Dorotea Pšihistal,Antonela Troha,Laura Knežević i Patricija Peić. Mentorica ekipe je prof. Maja Ivanac.
opis slike


opis slike

Natjecanje je otvorio predsjednik GDCK Zdenko Blažičević, a posebna zahvala liječnicima dr.Kucljak-Šušak Ljiljani i dr. Dini Povoković na suđenju praktičnog dijela natjecanja iz prve pomoći.

Veliko hvala svim ekipama na koje su sudjelovale na današnjem natjecanju, kao i njihovim mentorima te šminkerima i učenicima na kojima smo radili rane te volonterima.
Pobjedničke ekipe zastupati će naše društvo na međužupanijskom natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa koje će se održati 16.travnja 2016. godine.

GDCK VIROVITICA

Post je objavljen 12.03.2016. u 13:26 sati.