Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MARKAČI BILI PRVI PARTIZANI U ĐURĐEVCU (3)



MARKAČ JE PREVARANT I KARIJERISTA

Nakon dugotrajne potrage i spominjanja desetak kandidata koji su u igri za ministra branitelja, Mladen Markač novi je kandidat HDZ-a. Markača za ministra podržati će sve stranke "Domoljubne koalicije", njihov koalicijski partner MOST i premijer Tihomir Orešković.

Nakon izbora 1997., u Hrvatskoj, Mladej Markač je postao zastupnik HDZ-a u Saboru, za Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Sjećam se kako je hodao po Bjelovaru u uniformi generala MUP-a, iako je "Domovinski rat" završio (1991.,-1995.) tada obećavao je ljudima bolji život, samo ako glasaju za njega i izaberu ga u Sabor RH.

Markač je bez srama vukao ljude za rukav, na ulicama i tržnicama, i obećavao - da će im izgraditi školu, bolnicu, itd. I mene je na gradskome korzu kazao; "glasajte za mene, ja ću vam otvoriti nova radna mjesta!" Tom prilikom u ruke mi je dao svoj plakat sa slikom. Moj ponos je bio što obratio mi se hrvatski general za pomoć...

Ja sam na to rekao Markaču da u Bjelovaru su sve firme propale, i da sam, i ja jedan od nezaposlenih. Da mnogi ljudi su zbog toga otišli van, a ja sam još uvijek ovdje... Između ostaloga kazao sam generalu Markaču, da sam Hrvat, koji nemam nikakve mrlje na sebi, i da sam branitelj, kojeg ne priznaju.

Mrkač je onda bio jedini policijski časnik koji je počašćeni činom generala. General je inače vojnički čin, a predsjednik Franjo Tuđman; je tako odlučio da bi Markač, kao zapovjednik policijskih postrojba u Bljesku i Oluji, imao isti rang kao zapovjednici gardijskih brigada s kojima je ravnopravno sudjelovao u oslobodilačkim akcijama.

Dogovorio sam se sa Markačem, rekao sam mu - da glasati ću za njega na izborima i moja obitelj,..., ukoliko pobjedi na izborima i uđe u Sabor, da dužan mi je dati posao. On je rekao da naš dogovor važi i dao mi je svoju riječ, te mi osobno za to potpisa na svoj plakat - koji mi je dao.

Nastavak slijedi...

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
21. 02. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 3010.



Post je objavljen 21.02.2016. u 20:56 sati.