Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DOMOVINSKI RAT NIJE OPRAVDAO OVAKVU "POGANSKU" HRVATSKU



Svi ti tipovi koji su uzjahali na grbaču hrvatskog naroda su veoma pažljivo birani od strane zapada - po čijim nalozima trebaju raditi. Država smo najvećih sramotnih svakodnevnih skandala. Politički ološ uspeo se je na vlast, ne zna se tko je gori oni ili narod?! Politički ološ po nalogu naših neprijatelja uništio je Hrvatsku.

Nikada nije bila gora situacija u našem narodu. Ne postoji nijedan stup društva koji nije slomljen.

Kada su građanima Hrvatske 1991., i 2000. godine, nametnuti se novi vlastodršci, većina nas nije u startu shvatila, zaglupljena medijskom propagandom, tko nam dolazi na vlast. Danas se Hrvatska nalazi u potpunom rasulu i raspadu države i nacije. Do temelja su uništeni seljaci, radnici, intelektualci, školstvo, zdravstvo, ekonomija, kultura, i gospodarstvo...

U Hrvatskoj je odrađena pljačka epohalnih razmjera: iz zemlje je iznjeto više od 100 milijardi eura, potpuno su uništeni svi proizvodni potencijali, u bescjenje je rasprodano najplodnije poljoprivredno zemljište, zatvorene su skoro sve domaće banke, a pod izgovorom “internacionalizacije banaka”, zaveden je najstrašniji zelenaški teror koji postoji u civilnoj Evropi, i sve to uz odobrenje stranih plaćenika u Vladi Republike Hrvatske.

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
16. 02. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 3004.


Post je objavljen 16.02.2016. u 16:48 sati.