Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BJELOVARSKA TEORIJA ZAVJERE (1)



Konspiracija, u najširem hrvatskom smislu označava tajno udruživanje više osoba u svrhu pripremanja, pljački i manipulacija i izvršavanja određenih radnji na štetu, cijele naše društvene zajednice, i to najčešće uz zloupotrebu političkog povjerenja.

Gotovo u svim investicijama u Bjelovaru, zapetljana je bila "Erste banka" na čelu s posredovanjem u kreditima sa bankarom i direktorom Petrom Radakovićem, koji je od svega "muljanja" imao određene osobne interese.

Ta mantra* stalno nam se ponavlja . I jedna te ista tematika godinama se vrti... Po deset puta obnavljaju se stare zgrade, dok lokalna vlast nas sve više zaduživa, pod novim bankarskim uvjetima, a zna se kod koje banke.

Nisu bitne čak ni mnoge promašene investicije. Suština svega je samo obitelj Radaković, koja je gotovo vlasnik i više od pola Bjelovara. Oni lobotomiraju čitave mase ljudi... Dok kapitali ide prema Radakovićima, kojima robovski sve dugujemo.

Što nam treba - obnova: fontane, paviljona, gradnja tržnice koja stoji sedamnaest godina napuštena, a u nju je ulupano 100-tinjak milijuna.. Što nam treba "Bok fest", "Terzijana" sajam u Gudovcu,..., Husari, kad mnogi ljudi ne rade i nemaju od čega živjeti. Tko to sve plača?

Uzrok svih zala je pohlepa za novcem i bogatstvom. Uz pomoć domaćih izdajnika i "političkog ološa" Radakovići i njima sličnim došli su do hrpe novaca. Ma, fuj gadovi!! Nama takvi više ne trebaju. Ni predsjednik države i vlade nisu "zlatne ne-smijenjive svete krave,..., svaki dan trebamo mijenjati ljude. A ne Đurđa Adlešič, pokrade Bjelovar, pa dade ostavku...

Što bankari i dalje rade? Uzimaju novce od glupih Hrvata!

NAPOMENA: Na ovaj članak možete ostaviti svoj komentar. Svi komentari koji ne budu u skladu sa člankom biti će izbrisani...

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
05. 02. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2993.


Post je objavljen 07.02.2016. u 11:15 sati.