Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Mirjana Rakić je medijski projekt bivše oligarhije SKH-a



U Hrvatskoj je nad medijima uspostavljena potpuna kontrola i nadzor, bivši UDBA-ši drže sve u svojim rukama. Mirjane Rakić ponovno je zabranila slobodu govora, a s njom u igri je ravnatelj HRT-a Goran Radman. Oni rabe državnu i javnu televiziju za "partizanski i komunistički" svoj lobije... To je moguće samo u imaginarnoj Hrvatskoj.

Mirjanu Rakić je agenticu kodnog imena "Gizela", a danas ona je gost na HRT-u u emisiji "Nedjeljom u dva" kod Aleksandra Stankovića. Sami sebe pozivaju "u svoje" emisije... HRT-a je njihova privatna prćija. A Prisavlje je leglo korumpiranih novinara i stranih plaćenika.

Takvom usmjerenju Hrvatske su u značajnoj mjeri doprinijeli kadrovi iz Titine totalitarne škole SKH, kao i KOS-ovski postupci Glavnog ravnatelja HRT-a, Gorana Radmana, koji je jedan od glavnih medijskih izdanaka propalog Jugoslavenskog sustava SFRJ-a. Mirjana Rakić, predsjednica Vijeća - kao poznata suradnica KOS JNA zaslužila je počasno mjesto za prvu lustraciju u Hrvatskoj.

Kao da je Stanković što bolji od drugarice Rakić. Ista je to bagra, koju ne zanima kako živi Hrvatski narod, ima li posla i kruha...

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
31. 01. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2980.


Post je objavljen 31.01.2016. u 13:20 sati.