Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Najveći američki san "Dinastije PEVEC" s balkanskim završetkom. (1)



Gdje su nestale sve fotografije zapaljene robne kuće ""Pevec"? Tko može od zdravo razumskih ljudi odgovoriti na ovo pitanje? Pevecovi su nekad imali gotovo sve, a danas, oni tvrde, nemaju više ništa. Na vrhuncu svoje slave i bogatstva bili su vlasnici osam prodajnih centara "PEVEC", sa šest tvrtki u Hrvatskoj, pet u regiji, zapošljavali su 4000 ljudi, dok procijenjena vrijednost tvrtke bila je 3,5 milijardi kuna.

Bili su drugi po redu najveći trgovački lanac u Hrvatskoj iza Ivice Todorića i njegovog "Agrokora". Dok su Zdravko i Višnja Pevec bili na vrhuncu moći, predstavljali su svojevrstan presedan. Gdje su oni danas i što rade Pevecovi i njihova "Grupa" i elita koja ih je okruživala? Kako je moguće da su za kriminalne radnje samo odgovarali bračni par Pevec? Neki se slažu s mnom da je u tome ležao ključ njihove propasti, u uroti političkog sistema.

Sasvim je jasno; da li se radi ili ne o politički montiranom procesu. No, robna kuća na (bivšem) Radićevom trgu u Bjelovaru je namjerno zapaljena, radila je bez ijedne uporabne dozvole, to je pismeno potvrdio i glavni inspektor Branko Jordanić. Tada su bračni par Pevec, za štetu povukli ogromne milijune preko osiguravajuće kuće Croatia osiguranje, po direktoru Dragi Caparinu (HDZ). U tu igru je bila umiješana i bivša gradonačelnica Đurđa Adlešić, i drugi političari i državni službenici...

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
24. 01. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2967.


Post je objavljen 25.01.2016. u 09:42 sati.