Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iiitennessee

Marketing

Stvari za koje bi trebali proći hrpu reklama na Facebooku (Recimo NE senzacionalističkim naslovima!)

Da, sigurno oni koji su umreženi na Facebook i imaju svoje profile će vjerojatno vidjeti sadržaj koji, ako bi ga ipak željeli vidjeti, moraju podijeliti hrpetine sadržaja o kladioničarskim dojavama 1. nigerijske lige, koje su otprilike istinite kao i današnje žutilo. Stvarno izgleda zanimljivo, a jednostavno, ono što perfekcionist u vama želi, moral jednostavno ne može, jer ipak, možda i držite do sebe, te ne želite da vam profil bude pun "TIKET SIGURNA DOJAVA" objavama...

Pa, krenimo!

NAKON SMRTI MRZOVOLJNOG DEDE U STARAČKOM DOMU : Sestre pronašle nešto što im je promijenilo živote.

Ovo nije nikakva masivna ostavština, to je samo pjesma. Ovaj izvor nalaže da je ovu pjesmu, koja je zapravo vrlo simpatična, napisao Mak Filiser, penzioner koji je umro u melbourneskom staračkom domu, te je ostavio ovu pjesmu sestrama. No, ovo nije istina. Ovu pjesmu, prema Hoax-Slayeru, je napisala Phyllis McCormack, koja je radila kao medicinska sestra u bolnici Sunnyside.


SKANDAL U FRANCUSKOJ : Šest osoba ozbiljno bolesno nakon uzimanja novog lijeka.

Reuters govori o ovome slučaju, koji govori o šestero osoba koje su testirale novi lijek portugalske tvrtke Bial. Šestero muškaraca, od kojih je najmlađi 28-godišnjak, a najstariji 49-godišnjak, su oralnom primjenom uzeli eksperimentalni lijek. No, petero njih je bilo hospitalizirano, a jedan je doživio moždanu smrt. Svi su prebačeni u bolnicu u francuskom gradu, Rennesu.


ZVALI SU JE ČUDOVIŠTE CIJELOG ŽIVOTA ZBOG IZGLEDA : Sada se ona posljednja smije!

Priča prepričana od same djevojke, izgleda prilično žalosno na trenutak. Naime, korisnica stranice Imgura, AppleDarling, govori o svojoj priči, koja govori o problemima sa zubima, gdje na kraju ni aparatić nije pomogao, pa je na kraju morala na ortognatski zahvat (operacija čeljusti), te na kraju, sa savršenim zubima, poručuje kako se ljudi, koji rade razliku i izruguju tjelesne mane i nedostatke drugih, jednostavno trebaju "j***ti".


Proveli su sat vremena u istoj prostoriji da ne progovore ni riječ, a onda su im oduzeli mobilne telefone.

Zanimljiv eksperiment. Pogledajte sami.



UZNEMIRUJUĆI PRIZORI, TEROR U INDONEZIJI...

Prema napisima Večernjeg, ovo samo govori o novim terorističkim napadima u Indoneziji, gdje je dvoje osoba poginulo, a 24 ljudi je ozlijeđeno. Dok senzacionalizam sve više i više uzima maha u ovakvim šokantnim događajima, ide moje pitanje - dokle više?





Post je objavljen 15.01.2016. u 23:01 sati.