Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

MISAO ČISTA ISTINA GLASOM

MISAO ČISTA ISTINA GLASOM

Čista istina = glas = slobodna misao.
To nije govor jezikom, usta su zatvorena zbog aktivnosti svih stanica. Kada govoriš jezikom, ta sila dolazi od materijala koji se raspada iznutra.

Organsko tijelo od krvi i mesa, zatvorenim ustima pjeva slobodno misao bez ikakvih informacija, jer u njoj učestvuju sve stanice.
Primjer roj pčela kao stanice tijela i matica kao glas, jer je ona kao misao pčelinjeg društva.

Poslovica kaže: "Tko pjeva zlo ne misli".

Čovjek nije nasilan kada oslobađa nešto iz tijela, kada se znoji, kada se šiša, reže nokte, kada piša i sere, jer tada ne umišlja drugo.

Glas stvarno realno razumno jasno organsko slobodno neutralno stanje u odnosu na negativnu silu materijala (subjektivnu dušu čovjeka – misli uma). Za učenje je potrebno navikavati sebe na pravilno izražavanje u nizu, u krugu, zato mnogo puta ponavljam sve pojmove. Ako to ne činiš, ti i dalje misliš po starom, žuriš i nemaš vremena za bitno.

Bez obzira na stanje tijela, glasom kao čistom istinom, izvodiš stanje na čisto, na nulu, kao po libeli, kao pogledom u ogledalo, kao od sunca svjetlo. Taj trenutak je percepcija koja te oslobađa svih sugestija, sjećanja, mašte, želja, jer si pristao na JEDNO.

Misao kao jedno daje volju, raduješ se bez razloga, no to dolazi od strujanja krvi, od aktivnih stanica, inspiracija volja ljubavi.

Ako navikneš na misao, ti ćeš odbaciti mišljenje, koje čovjek naziva "slobodno" jer ga izvodi sam, a u stvari je tama univerzuma – ego tajne materije – metafizika info magle, kavez od materijala zarobljenog iznutra i treba vremena da se oslobodi probavom.

Čovjek se tješi i vjeruje da je to uživanje, no ta opijenost (umišljanje) njemu izaziva puno negativnih posljedica; nesiguran je, neodlučan, uznemiren karakter, živci nisu u redu, osjećanja emocija su jaka i bolna, blizu je bolest, možda i smrt.

Kada se kaže čista istina, stvarno je u pitanju bezuvjetno aktivno organsko tijelo i zbog te čistoće pjeva glas, kao kada mačka prede, golub guče, kao zdrava beba.

Mnogo knjige su napisane o tome, no misao kao čista istina se ne može pisati simbolima slova. Misao je svedimenzionalni glas ili eho prostornog vremena, a ne kao ego čovjeka (nutrina tame univerzuma). Glas potvrđuje sve dimenzije i zato je svakome u svijetu jasan, jer nema veze sa govorom jezika.

Misao kao inteligentna moć ne sadrži informacije, no taj vakuum je neutralna mreža = SVJETLO = ČISTO = JASNO = RAZUMNO =REALNO = STVARNO = ORGANSKO = LJUDSKO, bezuvjetno glasom čiste istine. Struktura duše čovjeka je sve suprotno od ovoga, zato je on negativan u svemu, zato ne vodi računa o zdravlju, zato nije čist, nego sebično materijalno ovisan.

Trebaš praviti razliku između iona elemenata i kristala minerala. Strukture iona svih elemenata su jedno čisto, potpuno neutralno u destiliranoj vodi, najboilje za organsko tijelo i metabolizam. Kristali materijala su krupne naslage u tijelu. Posebno se izdvaja mokraćna kiselina jer blokira prirodnu osjetljivost živaca (tada preko krvi prate opažanja osjetila i realno prenose na stvarno u doživljaju), i zato umišljaš osjećanja emocija. Drugim riječima svaki talog je organizmu nepoznat, no ipak djeluje negativno, kao oblaci prije sunca. Svakako je zdravo kada je iznutra optimalno čisto za sklad organa i funkcija, za razumno jasno.

Više godina sam radio na tome da na svako pitanje dobijem jasan odgovor. Samo pijenjem destilirane vode očistio sam tijelo do nule i tek tada se pojavila percepcija. Naravno nisam savršeno čist, nisam beba, no znam sebe popraviti ako o nečemu mislim, što je najbitnije da za svaki problem razumno rješenje imam.
Za manipulativnu medicinu čovjeka, nije normalno što moja krv sada nema elektrolite ni krvnu grupu. Moja koža i urin sada nemaju sol kao prije, jer svi elementi prirode kao strukture iona, nisu kristali minerala , kao što čovjek logično vjeruje teoriji.

Pišem nekulturno jer se čovjek uvijek ponaša primitivno. Bez duše se ne može u prirodi elemenata, nije potrebno savršenstvo, no kada je u pitanju razumno jasno, tu stvarno realno pomaže, a to je samo čisto.

Kako ćeš nešto vagati bez libele, nule, bez ogledanja, bez sunca?

Kako će nešto biti doživljaj ako nije organsko?

Kako ćeš vjerovati duhu logično, ako je to neorgansko mrtva priroda?



Post je objavljen 13.01.2016. u 14:12 sati.