Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nagradnjaca

Marketing

Čistoća je pola zdravlja

Dragi naši,
imamo sjajnu nagradnjaču za vas – Sapunerija Rustika daruje tri blogera s paketom svojih sjajnih sapuna.Mnogi od vas su već upoznati s proizvodima OPG-a Delić, ručno rađenim sapunima od maslinovog ulja od maslina iz vlastitog maslinika.
Za one koji još ne znaju - sapuni iz Sapunerije Rustika nemaju štetnih kemikalija, ali zato imaju višak ulja koji njeguje kožu. Ne koriste proizvode životinjskog porijekla. Ne zagađuju okoliš plastičnom i nepotrebnom ambalažom. Koriste reciklažni materijal i potiču rast i razvoj domaće poljoprivrede.Tema nagradnjače je 'čistoća je pola zdravlja'.

Dobro operite ruke, zasučite rukave i otvorite svoj blog editor, pustite mašti na volju i prijavite se na mirisnu, čistu i ekološku nagradnu igru. Pišite što god vam padne na pamet o čistoći.

Kako su vas plašili kao djecu da će vas prodati proizvođačima sapuna jer ste se prljavi vraćali doma nakon dana provedenog na dvorištu u igri. Pišite kakve proizvode koristite za održavanje osobne higijene ili čistoće svog doma. Gledate li sastav proizvoda koje koristite za higijenu?

Pišite o važnosti mentalne čistoće. Napravite strip na zadanu temu. Napišite pjesmu o čistoći (sjetite se one Arsenove – Čistim svoj život). Ilustrirajte post o čistoći fotografijama. Tema je širokog spektra, iskoristite svoju kreativnost, zabavite i sebe i nas.

Za nagradnu igru mogu se prijaviti svi blogeri s blogom na Blog.hr-u. Sapunerija Rustika će sretnim dobitnicima poslati paket putem kioska Tiska, stoga molimo sve blogere koji se nalaze van granica Republike Hrvatske da u slučaju dobitka nagrade budu spremni nam poslati adresu obitelji ili prijatelja u Hrvatskoj koji će im dalje proslijediti nagradu (a možete i njima pokloniti svoj prekrasni dar).

Objavite post na svom blogu na temu 'čistoća je pola zdravlja' i prijavite ga za nagradnu igru u komentarima ispod ovog posta do petka 15. siječnja u ponoć.
Sapunerija Rustika i uredništvo Blog.hr-a će odabrati sretne dobitnike i u nedjelju 17. siječnja objavit ćemo nagrađene postove.
Svima želimo puno zabave i dobrih 'čistih' postova.


Post je objavljen 09.01.2016. u 10:45 sati.