Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naelektrisaniguster

Marketing

Mjau mjauU



Koje su vam najbolje? Ja ne znan, samo znan da mi je vala drago da su dvi tisućite završile. :)

Blog o nekim, to jest brojnim plemenima koji još i dan danas žive svojim načinom života: http://www.beforethey.com/tribes-journeys

Ne znan za vas al meni su Maori predobri. I zgodni i moćni i muževni. Nisan na žene baš obraća pažnju. čini mi se da nemaju previše slika. Jedna ona što je bila bila (haha, bila bijela da preveden :P) mi je izgledala ko Europljanka, što mi je bilo zanimljivo. Inače pomalo su ko Europljani, pomalo ko Japanci. Japanci ne mislin na sve Azijate (to bi već bilo 'ko Kinezi' :D) nego na baš Japance. Nego na baš Japance, šega konstrukcija. Dakle na baš Japance ne samo na neke nako što nisu baš Japanci al eto kao malo bi i mogli bit. Ugl zannimljiva bjelačko azijatska kombinacija izgleda, još s tim da su tamni, imaju dobar pigment, daje baš dobar efekat. Pročačkajte malo po blogu jer ima nekih opcija koje se ne skontaju na prvu.

A Huli su mi... tužni. Jako tužni, slika onog prvog koji je pozira sa žuton maskon, kroz oči mu se vidi toliki strah i tuga. Baš oči sve izdaju. Al izdaleka se ne vide pa ne sumnjan da ih se tako ovi iz drugih plemena plaše.

Post je objavljen 17.12.2015. u 16:41 sati.