Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LUCIFERI SU UZELI STVARI U SVOJE RUKE (5)



Stjepan Grula se je pobunio protiv "Sedlić grupe" i organizirao je sa susjedima peticiju, kaže da silosi i prerada noću rade. I da on ne može od buke spavati. Jučer pred-veće prolazim kraj silosa u Mihanovićevoj ulici u Bjelovaru, silosi ne rade i buke nema... Grula je očito sa svojom pobunom uspio.

E, kad je Grula u bivšem sistemu bio komunistički predsjednik "Komiteta" u Bjelovaru, onda mu rad i buka nisu smetali. Onda peticiju nije smio raditi, a kamoli se buniti kod svoje partije SKH-SKJ. U tobožnjoj demokraciji (novoj Hrvatskoj) takvog je Đurđa Adlešič, ponovo vratila u vlast i cijelu bivšu svitu drugova. I imamo (sad) Hrvatsku i branitelje!


I ove godine u državi Tajlandu u čast majmuna napravljena je 26-ta po redu "majmunska fešta", kada ti idolopoklonici služe majmune sa svim vrstama hrane i jelima... Mogli bi i mi našim "političkim majmunima" upriličiti svake godine isto jednu takvu feštu. Sad imamo svečanu priliku: Prvi put u povijesti Sabor RH., nije konstituiran. I dalje se u međusobnim pregovorima vodi borba za fotelje.

Neki dan na TV-u smo mogli gledati postrojavanje "Husara" ispred gradske uprave u Bjelovaru. Nas su vratili u 1756. godinu. Šefovi te "gusarske postrojbe" su Josip Trogrlić - Jozo (Đurđin kum i kućni prijatelj) i Zlatko Kramarić, koji već sedam godina iz proračuna primaju 130 tisuća kuna, pa izračunajte tu svotu puta toliko godina. Lijep je to novac oko "milijun kuna", dok firme su propale i mnogi su nezaposleni.... Grad im je kupio konje u inozemstvu i uniforme...

Mi živimo u 21. stoljeću, a novac se troši na: pavilion, fontanu, podzemnu garažu, kružne tokove, kino, muzej i kipove,.., dok ljudi nemaju što jesti... HDZ-e jedino s čime se bavi, to je obranom destruktivne politike pokojnoga Franje Tuđmana, tog lažnog hrvatskog velikana... Dok SDP-u i dalje iz guzice viri zvijezda petokraka. Oni vuku naivni narod za nos... Komunisti su se 1971., i 1991., obračunavali se (preko leđa naroda) sami sa sobom, u komunističkoj frakciji, iskoristivši nacionalnost.. Još i danas oni vode glavnu riječ..

Nastavak slijedi...

--------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
16.12. 2015. godine
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2920.


Post je objavljen 16.12.2015. u 07:20 sati.